Professionelle og underholdende cocktailkurser, der er oplagte til polterabend, teambuilding - eller bare for sjov!

Tid
1+ time
Deltagere
5+
Pris p.p. (Inkl. moms)
300 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
3.000 kr.
Sted (Inde/ude)
Odense og Fyn
Kontakt Annoncøren

Er du på udkig efter en sjov og anderledes aktivitet i Fyn? Hos E-BAREN tilbyder vi professionelle og underholdende cocktailkurser, hvor du kan komme bag baren og blive guidet fra start til slut i fremstillingsprocessen af cocktails.

Vores cocktailkurser er en helhedsoplevelse med alt inklusiv. Vi møder op på din valgte lokation med alt, hvad der skal bruges. Du vil få mulighed for at vælge mellem 3-4 forskellige cocktails, og vi kan anbefale eksempler som Rabarber Cosmopolitan, Bramble, Pina Colada og Espresso Martini.

I par af 2 vil du have din egen lille station med bartender udstyr og opskrift. Vores dygtige bartender vil vise dig fremgangsmåden, og undervejs vil der blive fortalt om cocktailens historie, ingredienserne og teknikkerne.

Vores cocktailkurser er en sjov og lærerig oplevelse, hvor du både får viden og underholdning. Du behøver ikke at tænke på noget i forbindelse med arrangementet, da alt er inkluderet.

Prisen for 3 cocktails er 300 kr. pr. deltager, mens prisen for 4 cocktails er 325 kr. pr. deltager. Hvis du ønsker at tilføje en ekstra cocktail, kan du gøre det for kun 50 kr. pr. kuvert. Vi anbefaler, at du afsætter ca. 30 minutter til hver cocktail.

Så hvorfor ikke give dine venner eller kollegaer en uforglemmelig aften med vores cocktailkurser? Kontakt os i dag for at booke dit kursus.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Ebaren ApS

Ebaren ApS:
Ebaren ApS Tlf nr.
29 73 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier