Klatring

Find her klatremuligheder over alt i Danmark. Vi tilbyder mange former for klatring, så søg senere også på klatrevæg og klatrepark.

Klatring kan forgå i klatrehaller og på klatrevægge, men det kan også være ude i naturen i klatreparker eller helt oppe i toppen af de højeste træer på nogen af Danmarks smukke gamle godser.

Lasergame & Paintball + alt det sjove – Eventcenter København – Dragør

Lasergame & Paintball + alt det sjove – Eventcenter København – Dragør

Vi tilbyder Paintball, Lasergames, Sumobrydning, Human Football, Gladiatorkamp, Klatrepyramide, Målskydning, Bueskydning, Rodeotyr m.m.
2791 Dragør
Rapelling / High Roping – København K

Rapelling / High Roping – København K

High Roping, rappelling, klatring, Big Swing m.m. Kun 10 min fra Rådhuspladsen. I kæmpe hallerne på det gamle skibsværft B&W tilbyder vi adrenalin rus oppe i højden.
1433 København K.
Rapelling & klatring m.m. ved Hedehusene tæt på København

Rapelling & klatring m.m. ved Hedehusene tæt på København

Få en fed polterabend hos Active fun, vi har et hav af spændende aktiviteter f.eks. Klatring, Rapelling, Mega bordfodbold, Sumobrydning, Bungee run, Sæbefodbold m.m.
Klatring i Hareskoven, Egebjerg
Klatrepark – Svævebane m.m. nær Slagelse

Klatrepark – Svævebane m.m. nær Slagelse

Klatreparken Kragerup Go High er for rigtige mænd og seje tøser. Den er  en af Sjællands mest udfordrende klatreparker. Klatreparken har 6 klatrebaner med varierende sværhedsgrader og sammenlagt 3.500 meter svævebane. Adrenalin-kick og en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.
4291 Ruds Vedby
Svævebane og Træklatring København

Svævebane og Træklatring København

Slip din indre abe løs i Københavns største klatre-park. Udendørs unik action-klatre-oplevelse samt udfordrende svævebane til jeres polterabend.
2860 Søborg
Fangerne på fortet

Fangerne på fortet

Fangerne på Fortet og Stratego er nogle af de aktiviteter vi tilbyder. Vælg selv de baner ud, som du mener, passer bedst til netop jeres selskab. Vi har også Klatrevæg, Sumobrydning, m.m.
Sted aftales v. booking
Klatrestafet – Klatring København

Klatrestafet – Klatring København

Konkurrencepræget polterabend med klatring. Fysisk og mentalt udfordrende klatrestafet, hvor alle kan være med. Klatrebanen vil udfordre den gode kommunikation og samarbejdet for at kunne gennemfører.
1432 København K
High Roping, Svævebane, Rapelling, klatring m.m. Århus

High Roping, Svævebane, Rapelling, klatring m.m. Århus

Hos Outdoor Xplore kan du lave high roping, rapelle, køre 4 hjulede ATV motorcykler, lave paintball, watercasting, prøve klatrevæg m.m.
Sted aftales v. booking
Havkajaksejlads, Mountainbike, bueskydning, fridykning m.m.

Havkajaksejlads, Mountainbike, bueskydning, fridykning m.m.

Sjove og grænseoverskridende oplevelser i det fri – hele Danmark. 
Vi laver bueskydning, sejler havkajak, mountainbiker hvor som helst og laver intro til fridykning i svømmehaller.
Sted aftales v. booking
Klatrepark og klatrevæg i Århus

Klatrepark og klatrevæg i Århus

Oplev masser af klatring i Århus. Skub brud eller brudgommen ud over grænsen og få selv sat nye "højder" for hvor meget du tør på en klatrevæg og anden klatring.
8220 Brabrand
Paintball, Rapelling og Klatring m.m. i  Brande

Paintball, Rapelling og Klatring m.m. i Brande

Brande paintball er beliggende i hjertet af Midtjylland. Vores paintball bane er opbygget i et skovområde med både naturlige skjul og opbyggede skjul - den rette størrelse til et actionpræget event. Også klatring og rapelling.
7330 Brande
Klatring – Svævebane – High Roping – klatrepark Randers & Aalborg

Klatring – Svævebane – High Roping – klatrepark Randers & Aalborg

Er I til action, klatring og udfordrende oplevelser? Og skal den kommende brud eller gom udfordres max? Så er Klatreparken i Randers eller Aalborg lige noget for jer!
Sted aftales v. booking
Randers sjoveste indendørs klatreunivers – 16m op

Randers sjoveste indendørs klatreunivers – 16m op

Kickstart dagens program (uanset vejret) med klatring på vores mere end 15 forskellige aktiviteter i op til 16 meters højde. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores fantastiske klatreunivers i Randers og vi garanterer, at I får rørt alle muskler.
8930 Randers NØ
Vild klatrepark i Kolding

Vild klatrepark i Kolding

Vi tilbyder en fed og unik polterabend i Kolding, med masser af action. Smid bruden eller gommen op på vores klatrebaner, som er vanvittig sjove, udfordrende og nervepirrende. Det hele finder sted i op til 20 meters højde.
6000 Kolding
Vild klatrepark i Odense

Vild klatrepark i Odense

Vi tilbyder en fed og unik polterabend i Odense, med masser af action. Smid bruden eller gommen op på vores nervepirrende klatrebaner, som er vanvittig sjov, spændende og vilde. Det hele finder sted i op til 15 meters højde.
5230 Odense
Actionpark – Klatring, Ninja Warrior, Trampolinpark, Games

Actionpark – Klatring, Ninja Warrior, Trampolinpark, Games

Afhold en anderledes og helt fantastisk sjov polterabend i vores 4500 m2 gigantiske indendørs actionpark! Konkurrér fx mod hinanden i 3- eller 6-kamp i mange forskellige discipliner som klatring, Ninja Warrior, Trampolin-Dodgeball, Last-Man-Standing, Trampolin-basket og meget mere.
2150 Nordhavn

 Klatring i København, Århus, Aalborg, Brande, Herning, Odense,Trekants området osv.

Find nærmeste sted for dig med klatring på vores liste med udbydere.

Klatring er blevet et mega hit de senere år, som enhver adrenalin junkie bare SKAL prøve – ikke bare én gang for at kunne prale af det, men de opsøger de forskellige lokaliteter med klatring rundt om i landet og afprøver stedernes muligheder, faciliteter og evner til at skabe den fede stemning og gode oplevelser for alle. De forskellige udbydere af klatring har hver deres eget koncept og meget forskelligartede udfordringer.
Nogen af stederne har klatring i meget forskellige sværhedsgrader og henvender sig til alle typer mennesker og grupper. Andre udbydere af klatring satser mere på hardcore klatring for øvede klatrere, som også tager ud i verden og klatrer f.eks på Kullen, høje bjerge eller særligt svære steder.

Klatring til polterabend, teambuilding, herretur eller firmafesten for dit håndværkerfirma

Alle med bare en lille smule trang til adrenalinsus er nød til at prøve klatring under ordnede og sikre forhold. Det er et must, før man stiller træskoene!!! Det vigtige for en polterabend med klatring er, at det er den rigtige gruppe man vælger det til. Det er ikke noget mere ufedt end at vælge en aktivitet, som brud eller gom faktisk ikke har lyst til.
Så lyt til den indre stemme og vælg KUN klatring til den gom/brud der ønsker en anderledes polterabend med adrenalinsus. I bruger penge på det og skal have en dag alle ønsker at huske med glæde – vi valgte plet med alle vores aktiviteter:-)

Dansk Klatreforbund

Her kan du læse om sikkerhedskurser af forskellig slags og instruktør kurser på flere niveauer. Der er info om konkurrencer og søger du et sted kontinuerligt at dyrke klatring, kan du også på deres hjemmeside finde en liste med klatreklubber. Der er vist ikke mindre end 50 byer med en klatreklub: Østerild Klatreklub, Bornholms Klatreklub osv. Sandsynligheden for, at du kan finde en klatreklub nærmest lige rundt om hjørnet, hvor du bor, er ret stor. Søg og du skal finde.

Se mere om Dansk Klatreforbund HER

Klatring kan være så meget:

Det kan være på klatrepyramider eller klatrevæg i et af vores eventcentre, som også har mange andre aktiviteter. Det er en god ide at vælge et af eventcentrene, hvis man er i tvivl om hovedpersonens mod, når det kommer til stykket. På et eventcenter er der altid masser af alternativer, så det ikke bliver nedtur for hverken gruppen, der betaler og arrangerer eller for brud eller gom. En polterabend SKAL være en succes – man gør det jo kun en gang – så vælg rigtigt og skab polterabend med succes:-)

Men klatring kan også være træklatring i det fri med et eventfirma, som kender de gode steder og finder noget i nærheden af jer, der egner sig til netop de udfordringer, I gerne vil møde. Ring til de forskellige aktører og hør hvad de kan tilbyde:-)

Bouldering – en god måde at starte klatring på

Bouldering er en klatreform, hvor man klatrer uden reb og sele. Navnet kommer fra det engelske ord “boulder” = stor sten. Når man bouldrer, klatrer man i relativt lav højde. I denne klatrestil er det vigtigt, at man kan hoppe ned og lande på en madras uden at komme til skade.

Man kalder en boulderrute på en væg for et “problem”. Boulderruter /Boulderproblemer er relativt korte og der er som regel mange forskellige sværhedsgrader fra noget let til mere svære ruter. Klatring kræver selvfølgelig at man lærer nogle klatreteknikker. For klatrere af en vis klasse, handler det ikke kun om at klare opgaven, men at udføre klatringen så elegant og smukt som muligt. For øvede klatrere går det også ud på at lave de hårdeste og mest spektakulære bevægelser, samtidig med at det skal se legende let ud.

Bouldering regnes for en social disciplin, fordi man ofte klatrer en gruppe sammen, hvor man hjælper hinanden med at løse problemerne, så det lykkes for alle at gennemføre med succes.

Når man boulder, bruger man ofte “spottere”. En spotter er en makker og hjælper, som yder støtte med hænderne på lænd, ryg eller skuldre, når klatreren falder. Det er for at sikre at ens makker, lander på madrassen, hvis han/hun ryger ned, så der ikke sker skader ved fald.

Klatring København og omegen

På vores liste finder I ikke mindre end 5 muligheder for klatring i København og nærmeste omegn som klatring i Greve, Søborg, og Hedehusene. Klatring København tilbyder meget forskellige typer klatring. Der er klatrevæg i Dragør og en decideret klatrepark i Søborg. Så klatring København kan også foregå på Eventcentre med mange andre aktivitets muligheder, så man kan lave forskellige ting med en pakkeløsning og holde hele sin polterabend ét sted.

Også Shoot to Thrill på Amager har en klatrepyramide og der kan I også lave paintball, stunt arrangementer m.m.

Lige i udkanten af København har vi også Go Monkey, som er en klatrepark med træklatring og et væld af klatreudfordringer.

I Greve er der også kommet en klatrevæg hos Store Kugler.

Klatring Sjælland

Her foregår klatring bl.a. på smukke Kragerup Gods, hvor der også er en svævebane.

Klatring Midtjylland / Klatring Århus

For klatring Århus er det igen evetcenteret i Brande og f.eks. firmaet outdoor Explore som arrangerer individuelle klatre og rappelling arrangementer på din fortrukne lokalitet.

I Lemvig i Vestjylland er der klatring, rapelling og kørsel med de fedeste amfibiekøretøjer m.m.

Klatring Fyn / Klatring Odense

På Fyn har vi firmaet Øhavsporten som arrangerer træklatring, bueskydning og mountainbike oplevelser, lige der hvor I gerne vil have det. I selve Odense er der klatring hos KlatreSjov, som har et center med indendørs klatring i mange sværhedsgrader og sikkert også din.

Fandt du ikke, hvad du søgte? Vælg en anden kategori her

Brug for transport? Kostumer, parykker eller briller? Skal aktiviteterne komme til jer?

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close