Barbussen

Fest natten lang med alle dine venner i DANMARKS VILDESTE PARTYBUS. Vi kører i hele Danmark med 3 vidt forskellige typer barbusser og garanterer højt humør, fed fest & max gas på musikken, ligemeget om I kører i Jylland, på Fyn eller på Sjælland!!

  • barbussen
  • barbussen
INDHENT TILBUD >>

Praktisk information

Showbussen Aps.
Sted aftales v. booking

Tlf nr: 26 22 XX XX klik for at se nummer

www.barbussen.dk
  Se på kort

Uforpligtende forespørgsel

Sender
  • Du får hurtigt svar
  • Du får et uforpligtende tilbud
  • Annoncøren kontakter dig
eller ring til dem på:
Tlf. 26 22 XX XX klik for at se nummer

DANMARKS ORIGINALE PARTYBUS

Barbussen har siden 2005 kørt dansende gæster rundt om i Danmark og vi har landets største udvalg af Partybusser til landets billigste priser.
Glem diskussionen om hvem, der kører bilen på jeres polterabend og lad os køre jer rundt til de forskellige aktiviteter – det bliver dagens sjoveste event.

PRIS:

Lej jeres egen barbus med en startpris fra kun 4.000.- for den første time, efterfølgende timer kun 1000.- vi har som den eneste partybus i Danmark, kapacitet til 80 dansene gæster i én bus !!
Vi har Store Barbusser, små Barbusser og CabrioBarbusser. I vælger selv, hvad der passer jer bedst.

Alle vores partybusser har LEDlys, dansegulv og de nyeste musikanlæg med smartphonetilslutning. Se meget mere på hjemmesiden eller ring til os NU – Vi har åbent døgnet rundt!! og barbussen kører døgnets 24 timer.

Ifølge dansk lovgivning er det ikke tilladt at sælge alkohol ombord på partybusser i Danmark, men medbring endelig selv, hvad I vil drikke eller kontakt os for hjælp.

Vedr. Booking

Hvis du bruger kontaktformularen her på siden, så husk at angive start og stop adresse for turen, samt start + stop tidspunkt i kommentarfeltet.

HUSK – DANMARKS ORIGINALE PARTYBUS GIVER PRISGARANTI !!

Vælger I barbussen som transport, garantere vi den fedeste bustur I ku´tænke jer!!
MEDBRING JERES EGNE DRIKKEVARER

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG  om bord på barbussen!

Til Forsiden