Bueskydning Odense

Bueskydning for sjov.  Ved polterabend arrangementer sættes der fokus på brudens eller gommens evner til at sigte efter målet.

INDHENT TILBUD >>

Praktisk information

Fynbuerne
Vindegade 94
5000 Odense C

Tlf nr: 21 68 XX XX klik for at se nummer

www.fynbuerne.dk
  Se på kort

Uforpligtende forespørgsel

Sender
  • Du får hurtigt svar
  • Du får et uforpligtende tilbud
  • Annoncøren kontakter dig
eller ring til dem på:
Tlf. 21 68 XX XX klik for at se nummer

Bueskydning

Giv bruden eller gommen et spændende polterabend arrangement. Bueskydning en speciel udfordring til ham eller hende.

Alle deltagere får lejlighed til selv at prøve at skyde med bue og pil, og der bliver et par spændende konkurrencer. Her vil alle, på en sjov måde, prøve at præstere under pres til en konkurrence, og opleve nervepresset af at hver enkelt pil tæller.

KONTAKT:
Tlf. 2168-9891 efter kl 15.00.
E-mail: [email protected]

ER DU EN VIRKSOMHED,
der søger et virksomhedsarrangement, tilbydes et bueskydnings event. Her vil du høre om de færdigheder der skal til for at komme til tops i den internationale elite. Du vil høre om træningsmetoder og hvordan disse kan implementeres blandt medarbejderne.

Se frem til et spændende indblik i bueskydning, og få inspiration til, hvordan virksomheden kan blive bedre til at ramme plet hver gang, der sigtes efter et mål.

At kunne skyde et perfekt skud under pres, handler om konstant at holde fokus på processen og lade målet være fuldstændigt underordnet.

Oplev – og se – hvordan bueskydningen på en næsten ekstrem måde handler om, at have et synligt mål, at træne fokuseret, at kende betydningen af den mentale styrke, og at være forberedt på at forskellen på fiasko og succes ofte afhænger af nogle få millimeter.

Hør bl.a. om træningsmetoder, der sigter mod at kunne præstere under ekstrem pres. At ramme plet hver gang, med en puls tæt på det maximale af kroppens ydeevne mens benene står og ryster, kræver den rette forberedelse.

Arrangementet har særdeles SYNLIG fokus på processen med at sætte sig mål – og vejen til at nå dem – på en meget anderledes og tankevækkende måde!

 

Til Forsiden