Indiansk svedehytte – massage m.m. København S

Indiansk svedehytte - en seance tager ca 2 timer med urter og aroma dufte. Saunatemaer/gus i svedehytte & massage. Velkommen til inipi velværestedet på Amager Strandpark midt i naturen. 5 forskellige sauna temaer indiansk, finsk, tyrkisk, romersk og fransk havalge.

INDHENT TILBUD >>

Praktisk information

Inipi
havkajakvej 6
2300 københavn S

Tlf nr: 31 20 XX XX klik for at se nummer

www.inipi.dk
  Se på kort

Uforpligtende forespørgsel

Sender
  • Du får hurtigt svar
  • Du får et uforpligtende tilbud
  • Annoncøren kontakter dig
eller ring til dem på:
Tlf. 31 20 XX XX klik for at se nummer

 Indiansk svedehytte – massage / akupunktur m.m. København S

Kontakt: Tlf. 31 20 60 11 eller send en mail via kontaktformularen.

Et tema varer ca. 1½ time med saunaovn i svedehytten og med naturlige aromatiske olier. Svedehytten rummer op til 25 personer. En tur i svedehytte er en super wellness oplevelse for sjæl, hud og sanser.

PRIS:

195/245 kr pr. person min 10 personer, ved 15 personer eller flere gives en rabat på 10%
Gør jeres polterarbend helt speciel med et saunatema midt i naturen, hvor vi bruger øresund som naturens eget koldtvandskar, og afslut eventuelt arrangementet med en massage til brud/gom.

Alle temaerne går ud på, at vi går i svedhytten og opholder os der i 10-15 minutter, mens der bliver hældt aromatiske olier og vand på saunaovnen, derefter går vi ned og dypper os i det dejlige øresund. En lille pause hvor I efter eget valg kan opholde jer udenfor med en betagende udsigt over kanalen, eller indenfor i vores hyggelige pejsestue med levende ild i pejsen samtidig med I forsyner jer med vand og snacks inden I igen skal ind i svedehytten, denne procedure foregår i alt 3 gange.
Oplev kroppens reaktioner ved skiftet mellem henholdsvis varme og kulde fra sauna til havbad. Man kommer efter disse skift i den skønneste tilstand af fuldkommen afslappethed.

INIPI er et skønt velværested på Amagerstrand i dejlige omgivelser lige ved vandet og tæt på metro station 5øren. Der er fri parkering!:-)
Vi er et sted der tilbyder andet end skønne polterabend oplevelser.

Udover sauna temaerne og massagen som er super lækkert til polterabend, kan vi til almindelige brugere tilbyde:

Sports-akupunktur til akutte opståede smerter fx smerter der er opstået som følge af en fysisk aktivitet

Kranio-sekral terapi der er en blid behandling, hvor der arbejdes med at skabe balance og harmoni i centralnervesystemet og derved giver kroppen mulighed for at aktivere sin evne til selvhelbredelse.

Fysiurisk massage: Under og efter en behandlingen giver massøren dig en personlig vejledning i øvelser, afspænding og hensigtsmæssig brug af kroppen.

Afspændings massage: Dette er en massage, hvor dine muskler og sener i kroppen bliver løsnet op og strukket ud m.m..

Vil du se alt om vores sted mere udførligt beskrevet, kan du smutte forbi vores hjemmeside. Hjemmeside adressen med link findes i skemaet foroven.

 

Til Forsiden