Kursus i Japansk mad for begyndere

Sådan laver du populære retter såsom gyoza, sticks og en varm japansk fiskeret!
På dette kursus får du hemmeligheden bag autentiske og klassiske retter fra det japanske køkken.

  • kursus japansk mad 3
  • Japansk madkursus 3
  • japanske retter
INDHENT TILBUD >>

Praktisk information

Sakana sushi v. Zoe
Sted aftales v. booking

Tlf nr: 29 70 XX XX klik for at se nummer

www.zoeescher.com

Uforpligtende forespørgsel

Sender
  • Du får hurtigt svar
  • Du får et uforpligtende tilbud
  • Annoncøren kontakter dig
eller
Tlf. 29 70 XX XX klik for at se nummer

Kursus i Japansk mad for begyndere

Lær at lave populære retter såsom gyoza, sticks og en varm japansk fiskeret!
Få hemmeligheden bag sunde og velsmagende japanske retter, der er et sikker hit ved enhver komsammen.

Hvem henvender kurset sig til?

Det japanske madkursus er til dig, der

- ønsker at give din ven/veninde en anderledes gastronomisk oplevelse til en polterabend.
- er ved at arrangere en hyggeligt og spændende gastronomisk aktivitet til en polterabend.
- drømmer at forbedre relationer i en virksomhed, der rundes af med en velsmagende japansk middag.
- længes efter at lave delikate autentisk japansk retter sammen med nogle venner.

Hvad lærer du på kurset?

Du lære, at bruge japanske ingredienser såsom mirin og madlavningssake, som bruges dagligt af japanske kokke.
Du arbejder med forskellige madlavningsteknikker i tilberedelsen af velsmagende japanske retter.
Du klargøre og snitter forskellige slags råvarer såsom kød, grønsager og fisk.
Du lære, at lave marinader og sauce, der anvendes som et krydderi og giver retterne den autentiske japanske smag.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker i tilberedning af retter med forskellige fisk, kød og grøntsager.
Trin-for-trin lære du, at lave velsmagende gyoza, sticks og en varm lakseret.

Kurset varer i 2 timer.

Efterfølgende nyder deltagerne de forskellige lækkerier, som de selv har lavet

Hvem underviser på kurset?

På kurset underviser Zoë Escher.

I 2006 rejste jeg til Los Angeles, hvor jeg blev uddannet til sushikok og Sake Sommelier hos California Sushi Academy. Som en del af uddannelsen lærte jeg også, at lave mange forskellige klassiske retter indenfor det japanske køkken samtidig med, at jeg blev uddannet til sake sommelier.

Kurset blev ledet af den meget anerkendte japanske instruktør, Toshi Sugiura, som også er kendiskok i Hollywood og dommer ved sushi konkurrencer i Japan.

Mens jeg opholdte mig i Los Angeles, så lavede jeg catering hos kendisser i Bel Air, Beverly Hills, Brentwood og filmselskaber i Hollywood.

Min store interesse for det japanske køkken og sushi har medført, at jeg siden 2004 er rejst til Japan hvert andet år for, at spise på de bedste restauranter i Tokyo og omegn, og lade mig inspirere og få udvidet min horisont.

Jeg har også udviklet japanske madopskrifter til ALT for damerne, Berlingske, Berlingske TV, Copenhagen Food, Femina, Jyllands-Posten, Mad & Bolig og TV3.

Anerkendelser:

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I oktober 2014 blev jeg interviewet til Jyllands-Posten, da de var interesseret i hører, hvad jeg betragter som kvalitets sushi.
I august 2014 vurderede jeg for forbrugerrådets magasin ”TÆNK” kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København,
”Mit sushikursus blev nomineret til Oplevelsesprisen 2013”.
I november 2013 blev jeg udråbt af Irma til Danmarks sushi ekspert nr. 1.
I november 2013 lavede jeg sushi og japanske retter som personalemad til den 3-stjerne Michelin-restaurant Geranium.
I februar 2013 var jeg gæstedommer på Masterchef sæson 3

Interesseret?

Er du interesseret i kurset eller har spørgsmål, så er du velkommen til at sende en mail til mig via mailformularen.

Ekstra
Hvis I har særlige ønsker, er det også muligt at få skræddersyet et kursus, der indfrier jeres specifikke ønsker”

Se også mine andre annoncer her på polterabend.dk:  Sushi kursus for begyndere

Referencer fra virksomheder:

Restaurant Geranium, A.P. Møller, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Referencer fra privat personer:

“Meget inspirerende at få indblik i, hvad japansk mad også er. Det var nemt at gå til og smagte vidunderligt!”
Fie Tobiasen

"I anledning af en nylig rund fødselsdag deltog vi på kurset Japanske retter for begyndere. En dag jeg havde glædet mig meget til.

Vi fik tilført viden om hvad der gør den japanske mad så sund, ingredienser og teknikker i forberedelsen, mens vi producerede tre dejlige retter. Der var tid til at stille spørgsmål, tid til at smage undervejs og tid til at hygge sig og lytte til dine erfaringer fra mødet med den japanske kultur.

Kurset var forberedt og forløb så vi trods forskel i fingersnilde kunne være, med når der skulle snittes fint fint og foldes tynd dej der drillede.

Skåle og fade blev fyldt godt op med de velsmagende herligheder vi sammen havde fremtryllet. Alle blev mætte og fik fyldt både maver og smagsløg godt op.

Min lyst til at lave mere af den slags mad er vakt". Merete Dyhr

"Som en del af vores gode venindes polterabend, valgte vi at lave japansk mad sammen.
Det var rigtig hyggeligt, at vi kunne være sammen om at lave maden, og retterne var lette at gå til, især med Zoës instruktioner.

Det var dejligt, at man ikke skulle tænke på indkøb, da Zoë havde alle ingredienserne med, især på en aften, hvor mange andre ting også skal planlægges. Maden smagte dejligt, og aftenen endte i ren succes."
Sara Hansen

 

Til Forsiden

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close