Sushikursus for begyndere

Lær at lave aromatisk og velsmagende sushiruller som japanske sushikokke.
Få hemmeligheden bag aromatisk sushirulle som de laves i Tokyo.

  • sushikursus København 6
  • sushi kursus avanceret
  • sushi kursus begyndere
INDHENT TILBUD >>

Praktisk information

Sakana sushi v. Zoe
Sted aftales v. booking

Tlf nr: 29 70 XX XX klik for at se nummer

www.zoeescher.com

Uforpligtende forespørgsel

Sender
  • Du får hurtigt svar
  • Du får et uforpligtende tilbud
  • Annoncøren kontakter dig
eller
Tlf. 29 70 XX XX klik for at se nummer

Sushikursus for begyndere

Lær at lave aromatisk og velsmagende sushiruller som japanske sushikokke.
Få hemmeligheden bag aromatisk sushirulle som de laves i Tokyo.

Hvem henvender kurset sig til?

Sushikurset er til dig, der

- ønsker at give din ven/veninde en unik oplevelse til en polterabend.
- drømmer om en hyggelig, anderledes og sjov aktivitet med lidt kant til en polterabend.
- ønsker at styrke samarbejdet i en afdeling efterfulgt af en velsmagende middag.
- længes efter at lave autentisk japansk sushi sammen med nogle gode venner.

Hvad lærer du på kurset?

Du arbejde med de japanske ingredienser, der bruges af sushikokke i japanske sushirestauranter.
Du lære om de forskellige stadier som sushiris skal igennem for, at de færdig kogte sushiris er perfekt i konsistensen.
Du lære, hvad du skal kigge efter, så du kan købe frisk fisk og skaldyr som japanske sushikokke.
Du arbejder og bruger forskellige skæreteknikker til, at klargøre forskellige slags grønsager og fisk til sushi.
Du lærer trin-for-trin at lave delitake og velsmagende futomaki, hosomaki og insite-out.

Hvem underviser på kurset?

På kurset underviser Zoë Escher.

I 2006 rejste jeg til Los Angeles, hvor jeg blev uddannet til sushikok og Sake Sommelier hos California Sushi Academy. Under uddannelsen blev jeg også uddannet til sake sommelier.

Kurset blev ledet af den meget anerkendte, japanske instruktør Toshi Sugiura, som også er kendiskok i Hollywood og dommer ved sushikonkurrencer i Japan. Under mit ophold lavede jeg catering hos kendisser i Bel Air, Beverly Hills, Brentwood og filmselskaber i Hollywood. Ved den afgørende færdighedstest i sushi blev jeg nummer 2 i klassen.

Min begejstring for det japanske køkken og sushi har betydet, at jeg siden 2004 er rejst til Japan hvert andet år for, at spise på de bedste sushirestauranter i Tokyo, og lade mig inspirere og få udvidet min horisont.

Jeg er også kendt fra ALT for damerne, Berlingske, Berlingske TV, Copenhagen Food, Femina, Forbrugerrådets magasin ”Tænk”, Hotel & Restaurant, Jyllands-Posten, Mad & Bolig og TV3.

Anerkendelser

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.

I oktober 2014 blev jeg interviewet til Jyllands-Posten, da de var interesseret i hører, hvad jeg betragter som kvalitets sushi.
I august 2014 vurderede jeg for forbrugerrådets magasin ”TÆNK” kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København, ”Mit sushikursus blev nomineret til Oplevelsesprisen 2013”.

I november 2013 blev jeg udråbt af Irma til Danmarks sushi ekspert nr. 1.

I november 2013 lavede jeg sushi og japanske retter som personalemad til den 2-stjerne Michelin-restaurant Geranium.

Interesseret?

I november 2013 lavede jeg sushi og japanske retter som personalemad til den 3-stjerne Michelin-restaurant Geranium.
I februar 2013 var jeg gæstedommer på Masterchef sæson 3

Ekstra

Hvis I har særlige ønsker, er det også muligt at få skræddersyet et kursus, der indfrier jeres specifikke ønsker.

Se også mine andre annoncer her på polterabend.dk: Vegetarsushi og Japanske retter

Referencer fra virksomheder:

Restaurant Geranium, A.P. Møller, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Reference fra privat personer:

“Zoë Escher hjalp os med et sushi kursus for 13 mennesker til en polterabend. Det blev en rigtigt hyggelig oplevelse!

Zoë havde styr på tingene, og var fuld af gode tips og opskrifter til alle, både for novicerne og dem som havde prøvet at lave sushi før. Stilen var frisk, kompetent, informativ og underholdende, og da vi var færdige, havde vi sushi nok til en hær – der var ingen som gik sultne hjem”.

Stephanie Munck, Code Slinger

“Spændende, lærerigt – og bare enormt hyggeligt sammen med gode venner. Over et glas køligt vin lavede vi sushi i lange baner, mens Zoë instruerede, gav gode råd og delte sin store viden om japansk sushi. Vi fik mange gode tips – om alt fra knive til hvor man køber den bedste fisk. Kan helt sikkert anbefales”.

Christina Lagoni, KPMG Denmark

”Vi er 8 sushi-elskende venner, der aldrig selv før havde prøvet at lave sushi. Vi fik sat en aftale i stand med Zoë Escher. Da hun ankom, fik vi alt rettet an, sat op og gjort os klar til opgaven.
Systematisk, men samtidig med en god drink ved hånden, gik vi i krig med at hakke og skære de forskellige råvarer. Presse, arrangere og rulle forskellig slags sushi. På vidunderlig vis og med mange grin og i højt humør, fik vi sat en kæmpe sushi fest på benene.
Da Zoë Escher var gået, fik vi et festmåltid- og langt mere end vi kunne spise.

Zoë Escher fik os i gang på kompetent vis med nøje anvisninger blandet med hygge og en god oplevelse”.

Maj Ravnsbøl, Mayzeeddesign

”Tak for et virkelig godt arrangement.
Jeg synes konceptet med et sushikursus holdt super godt og niveauet var passende, sådan at alle kunne være med, og de eventuelt let øvede også lærte noget nyt.
Det var en virkelig god og hyggelig eftermiddag, der gik med at fabrikere maden, og det smagte fantastisk.
En enkelt af mine gæster har allerede forsøgt sig med din opskrift og tips til kogning af ris og meldte tilbage, at hun var meget begejstret over resultatet. Så det ser jeg frem til også snart at prøve”.

Rikke Reumert Schaltz, Miljøministeret

Hvis I gerne vil vide mere eller har spørgsmål, så er I velkommen til at sende en mail eller ringe.

 

Til Forsiden

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close