Whiskysmagning København og Sjælland

En verden af whisky oplevelser til Polterabend, firmafest eller bare hyggeaften med vennerne, hvor der skal ske lidt ekstra? Så bestil en whiskysmagning!

INDHENT TILBUD >>

Praktisk information

Whisky4fun
Sted aftales v. booking

Tlf nr: 40 68 XX XX klik for at se nummer

www.whisky4fun.dk

Uforpligtende forespørgsel

Sender
  • Du får hurtigt svar
  • Du får et uforpligtende tilbud
  • Annoncøren kontakter dig
eller ring til dem på:
Tlf. 40 68 XX XX klik for at se nummer

Whiskysmagning København og Sjælland

Whiskysmagning: Whisky er så meget mere end de standardvarer man oftest finder i supermarkederne. Der findes utallige slags whisky og smagen er meget forskellig og alderen på flaskerne varierer utrolig meget.

Priser:
Smagsprøver af 4 flasker, 2 cl. pr. person. 250,- kr pr. person, dog minimum 6 personer (1500,- kr i alt).

Ved minimum 13 personer kr. 200,- pr. person.

Varighed: whiskysmagning varer normalt ca. en halv time, men selvfølgelig afhængig af antal personer og om der er tilvalg af flere end 4 smagninger, kan det vare længere.

Ekstra smagsprøve ca. 40,- pr. person.

Der kan bestilles ekstra whiskysmagning af mage typer whisky. Prisen for ekstra ønsker afhænger selvfølgelig af flaskens pris - alt kan lade sig gøre eller skaffes.

Priserne her gælder for en radius på ca. 25 km fra København. Jeg kommer dog gerne på hele Sjælland, så skal I bare være mindst 25 personer.

Salg: Er du interesseret i whisky til andet end whiskysmagning, så kig forbi min hjemmeside og se nogle af de meget spændende flasker jeg har til salg. Her finder du whisky, du ikke ser hver dag. Spændende flasker for folk som gerne vil overraske deres gæster med noget særligt!

Til Forsiden