Amerikansk Fodbold Randers - med Randers Thunder

Længde
1-2 timer
Deltagere
10 - ? personer
Pris pp. (inkl. moms)
150 - 400,-
Mindstepris (inkl. moms)
1.500,-
Mariagervej 180
Randers Se på kort
Kontakt annoncøren

Amerikansk fodbold til polterabend i Randers

Til et polterabend arrangement hos Randers Thunder sætter vi bruden / gommen i centrum flere gange i løbet af dagen, men bare rolig. Alle deltagere får lov til at blive både trætte og beskidte i løbet af arrangementet.

De grundlæggende elementer af Amerikansk Fodbold gennemgås, da det er så anderledes end vores kendte boldspil. Alle deltagerne får derfor lidt basisviden om, hvordan man blockerer, hvordan man tackler, hvordan man kaster den skæve ovale bold, samt hvordan man griber den.

Har I lyst til at det rigtigt siger skralder-bang, er der rigeligt med muligheder for dette, men der er jer selv der bestemmer, hvor høje lydene bliver. Dette er specielt muligt i en af de øvelser, I kommer igennem, hvor de deltagende laver en cirkel rundt om bruden / gommen. Her kommer alle på skift til at løbe ind mod midten hvor bruden / gommen skal gøre alt, hvad der er muligt for ikke at blive sat på r**** (halebenet).

Efter at de grundlæggende dele af amerikansk fodbold er blevet gennemgået, bliver de deltagende delt op i to hold, så der kan blive spillet amerikansk fodbold (scrimmage).

Det er vigtigt, at der er mindst 10 deltagende til arrangementet, da scrimmage delen ellers ikke kan lade sig gøre.

Til at slutte arrangementet af er der en lille ekstra overraskelse til bruden / gommen, hvor dem, der stadig har kræfterne, kan få lov til at hilse pænt på med en ordentlig tackling.

Efter arrangementet er der mulighed for at prøve at sparke et par fieldgoals. Det kunne være sjov, hvis der var nogen, som kunne slå Morten Andersens rekord på 63 yards i College eller det lidt kortere på 60 yards, som han scorede i NFL.

Det er en fordel at medbringe tøj som må blive beskidt. Der kan anvendes fodboldstøvler, men hvis det ikke er alle, der har fodboldstøvler, vil det blive ulige og derfor anbefaler vi kun brugen af fodboldstøvler, hvis alle har.

Der er omklædningsrum og mulighed for bad efter arrangementet.

Kombiner amerikansk fodbold med sjov i Randers Legeland

Efter I har prøvet kræfter med Amerikansk Fodbold, kan I få rabat på en tur i Randers Legeland, hvor der blandt andet kan prøves bungeerun, sumo brydning, rodeotyr og mange andre sjove ting.

Varighed:

Arrangementet tager typisk 1-1½ time afhængigt af, hvor mange deltagere der er.

Priser:

Prisen for at prøve amerikansk fodbold er 150 kr. pr. deltager, dog mindst 1.500 kr.

Amerikansk fodbold + 1 time i Randers Legeland koster 285 kr. pr. deltager, dog mindst 2850 kr.

Amerikansk fodbold + 2 timer i Randers Legeland koster 400 kr. pr. deltager, dog mindst 4000 kr.

Booking:

Ring til os eller skriv en mail  via mailformularen for oven, hvis du vil booke eller forespørge om et arrangement eller en polterabend med amerikansk fodbold her i Randers .

Vi afholder polterabend arrangementerne ved Langvang Idrætscenter, Mariagervej 180, 8920 Randers NV.

 

Indhent tilbud idag

Firma event?

Andre aktiviteter i samme kategorier