Barbussen Jylland

Længde
1-12 timer
Deltagere
10 - 50 personer
Sted
Hele Jylland
Kontakt annoncøren

Barbussen Jylland

Barbussen Jylland råder over flere forskellige busser med lækker indretning. Den ene som et kørende diskotek, designet til at få din fest kørt godt i gang. Den anden er lavet som en lækker  V.I.P. bus til alle tænkelige formål.

Busserne indeholder musikanlæg med mulighed for tilslutning af telefon eller anden musikafspiller, stripperstang, samt diverse lyseffekter, der er med til at skabe en god stemning.

Der er Spotify i busserne, så hvis man ønsker det, kan man sidde hjemme og lave den playliste med netop det musik I ønsker at høre når I er i bussen.

Festen starter lige så snart, vi henter jer, og busserne kan køre jer hvortil I ønsker. Det er jer der bestemmer, hvor og hvornår turen slutter.

Barbussen Jylland har samarbejde med flere diskoteker rundt om i landet, så der er også mulighed for at lave en samlet pakke med transport til/fra byen med bordbooking på diskotek !

Vi tilbyder jer en unik måde at holde en god fest på, som de færreste har prøvet. Én ting er sikkert - vi garanterer jer en fest, som alle vil huske.

Vedr. Booking

Ved booking og forespørgsler på pris er det vigtigt at oplyse følgende:

  • Navn
  • E-mail
  • Dato hvor vi skal køre
  • Antal personer der skal køre med.
  • Start adresse & tidspunkt
  • Slut adresse

Priser

Vi beregner altid en pris til den enkelte tur,  så prisen altid passer til netop dit arrangement. Så endeligt skriv eller ring for at få et uforpligtende tilbud på jeres tur i partybussen.

Drikkevarer i bussen

Som den danske lovgivning er lige nu så er det ikke til at få en bevilling til bussen. Derfor er det ikke tilladt at sælge alkohol i busserne, men egne drikkevarer er der ingen problemer med. Der er naturligvis installeret køleskabe i begge busser, så drikkevarerne kan holdes kolde.

Indhent tilbud idag

Barbussen Jylland hjemmeside
Barbussen Jylland tlf nr.
53 56 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier