Pigernes polterabend

Længde
1-2 timer
Deltagere
10 - 30 personer
Pris pp. (inkl. moms)
250 - 500,-
Mindstepris (inkl. moms)
250,-
Sted
København Se på kort
Kontakt annoncøren

Så er der polter for piger på programmet, når Fruentimmerture guider jer på et syret kærligheds trip gennem Københavns gader og stræder. I hører om de vilde, farverige eventyr og eskapader som har udspillet sig igennem tiderne - uden omsvøb!. Københavnerne har, til alle tider, været et usædvanligt og særligt folkefærd og det er der kommet en masse sjove, søde og syndige fortællinger ud af. Dem hører i på denne Polterabend, som  leder op til en af de helt store begivenheder i livet og derfor skal huskes med smil, glæde, forundring og overraskelse. se anmeldelser på Trustpilot.dk

Turen er en broget brudebuket af  kærligheds fortællinger, såvel de syndige og frække som de romantiske, de stormfyldte, de håbløse og ulykkelige kærlighedsforhold, som kvinderne igennem tiden har stået på mål for.

Vi starter med et bizart royalt bryllup tilbage i 1600 tallet ved indgangen til kirken på Slotsholmen og slentrer herefter langs Gammel Strand hvor de frimodige og mega frække rejekællinger trak sjoverne rundt i mangegen, hvis ikke de makkede ret. Turen fortsætter op i middelalderbyen med saftige historier fra gaden og vildt sladder fra gården - om almue overtro med sjove tips og tricks om sex og offentlige bordeller, om hardcore Anna Hude hvis højspændte  pistol opgør får Sofie Linde til at ligne en søndagsskolepige, om Marie Grubbe som kæmpede benhårdt for kærligheden og  den vilde Støvlet Katrine der klædte sig ud som mand, i håb om at blive gift til venstre hånd med kronprinsen. Vi tapper ind i kvindernes drømme om ægte kærlighed og deres rørende krumspring for at finde og vinde den eneste ene. Altsammen med glimt i øjet, vind i håret og sus i skørterne.

Se Fruentimmertures anmeldelser på Trustpilot.dk og ring så vi kan lave en aftale, der dækker jeres behov.

Kærlig hilsen Dorte / Fruentimmerture.dk.       

Indhent tilbud idag

Fruentimmerture.dk hjemmeside
Fruentimmerture.dk tlf nr.
20 21 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier