Champagnesabling & høj cigarføring på Musen & Elefanten

Længde
1-2 timer
Deltagere
5 - 30 personer
Pris pp. (inkl. moms)
150,-
Mindstepris (inkl. moms)
750,-
Vestergade 21, 1456 København
København K Se på kort
Kontakt annoncøren

Champagnesabling og høj cigarføring

Efter den gamle, ædle kunst skal en champagne sables og er der et bedre tidspunkt at lære denne gyldne lektion end til en polterabend? I lærer at mestre teknikken og naturligvis smage på de gyldne dråber. Efter champagnesablingen fortsætter stilen, og vi giver jer kørekort i høj cigarføring. Vi vil guide jer igennem tips, tricks og gode historier, og I vil lære, hvordan en cigar skal nydes.

Arrangementet vil foregå i hjertet af København i vores hyggelige lokaler på Vestergade. Arrangementet afholdes under åben himmel i vores hyggelige gård, som også rummer vores store humidor med et stort udvalg af cigarer. Hvis vejret ikke tillader dette, afholdes arrangementet i vores hyggelige cigarlounge på 1. salen. Er det afslutningen på dagen, sørger vi naturligvis for et privat lokale, hvor der vil være mulighed for tilkøb af mad til hele selskabet. Er I mere til at feste hele natten, kan I også låne vores 1. sal og danse natten lang. Her bydes I på et barkort bestående af lækre cocktails, øl, vin og naturligvis en lille skarp!

Af sikkerhedsmæssige hensyn skal denne aktivitet ske uden for meget alkohol i blodet, da det ellers kan blive farligt. Vi tager derfor forbehold for dette ved ankomst af selskabet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Musen & Elefanten.

Pris: 150 kr. per person (minimum 5 personer)

Prisen inkluderer en flaske bobler (en per femte person) samt en cigar per person.

Varighed:  ca. 1,5 time

Seneste booking: kl 20

Indhent tilbud idag

Musen & Elefanten hjemmeside
Musen & Elefanten tlf nr.
31 73 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Musen & Elefanten

Andre aktiviteter i samme kategorier