Cocktailcatering med Salut Event - En smagfuld oplevelse i højklasse

Tid
4-6 timer
Deltagere
10 - 200
Pris p.p. (Inkl. moms)
2.345-365 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
345 kr.
Gravensgade 1A (Indenfor)
Aalborg Se på kort
Kontakt Annoncøren

Cocktailcatering med Salut Event - En smagfuld oplevelse i højklasse 

Går i med en drøm om at få en professionel bartender ud til jeres arrangement som kan krydre dagen lidt op med smagsfulde cocktails - Så burde i overveje at kontakte Salut Event.

Salut Event laver skræddersyet løsning til lige præcis dine ønsker og behov. 

Vi levere årligt flere løsninger til polterabender, bryllupper, firmafester, foreningsfester, studentergilde og alle festlige anledninger - Selv til nogle af de største virksomheder i Danmark så ingen opgave er for små eller stor til os. 

I er altid garentere topprofessionelle bartendere med jeres drømme i fokus! Vores ambition er, at vi kan sikre i får en fantastisk oplevelse. Ingen grund til stor planlægning og postyr - det tager vi os af. 

Så kunne i tænke jer at få en skræddersyet bartender løsning med lækre cocktails som White Russian, Passonarda, Dark N'Stormy, Polomo, Bar Lakrids, eller nogle af vores hjemmelavet signatur cocktails så tøv ikke.

Cocktailcatering tager som udgangspunkt 4 timer (Time antallet kan justeres efter ønsker). Her levere vi alt hvad der skal bruges så som spiritus, mixer, is, glas og bar (Hvis dette ikke er på stedet i forvejen).  Her skræddersyer vi et menukort med typisk 6-8 cocktails som giver jeres gæster overskuelige muligheder der rammer en hver smag. Cocktailkortet bliver altid indrettet efter der kan laves alkoholfrie alternativer til gæster der ikke drikker alkohol. 

Vores priser starter fra 345 kroner inkl.moms. pr. deltager op til 365 kroner inkl moms. pr. deltager inden for vores standardløsninger. 

Så er du træt af at skulle købe ind, bruge tid på at planlægge og tilsidst stå tilbage med storemængder af spiritus som ikke kan leveres retur. Så burde du overveje at sende en forespørgsel på cocktailcatering hos Salut Event. 

Vi dækker hele Jylland.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Salut Event

Salut Event:
Salut Event Tlf nr.
60 43 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Salut Event

Andre aktiviteter i samme kategorier