Cocktailkursus – Bliv din egen bartender

Pris pp. (inkl. moms)
289,-
Sted
Hele landet
Kontakt annoncøren

Ønsker du en sjov og anderledes oplevelse, en oplevelse ud over det sædvanlige, så gør som så mange andre og giv dig selv, dine venner eller dine kollega en hyggelige og underholdende oplevelse med et Cocktailkursus.

Et cocktailkursus er perfekt til jer der ønsker at have en eller flere bartendere til at komme ud og undervise jer i at lave cocktails og blive jeres egen bartender. Der findes flere former for cocktailkurser, alt efter om i er 15 tøser der elsker at give den kommende brud en lækker polterabend, eller som en del at et firma-teambuilding event for jeres 200-300 kollegaer. Uanset hvilke behov i skulle have, så er et cocktailkursus en oplagt muligt for en sjov og spændende oplevelse.

Et Cocktailkursus har flere fordele, bl.a. at være  lærerigt, underholdende og socialt styrkende, samt en ny og anderledes måde at hygge på end andre traditionelle former for teambuilding, networking mm.

OBS:

Bartenderudlejning.dk er Danmark største bartenderudlejnings site og agere som bindeled mellem kunde og leverandør. Derfor vil al henvendelse vil blive sendt videre til vores leverandører, så du får den bedste løsning, til netop dit behov.

Priser:

Priserne starter ofte fra 289 kr. pr. Kuvert.

Indhent tilbud idag

Z Event tlf nr.
25 39 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier