Dans i Aalborg: Poledance, Chairdance, Twerking og Burlesque m.m.

Længde
1-2 timer
Deltagere
1 - 30 personer
Pris pp. (inkl. moms)
100,-
Mindstepris (inkl. moms)
1.000,-
Ryesgade 40
Aalborg Se på kort
Kontakt annoncøren

Dans i Aalborg: Poledance, Chairdance, Twerking og Burlesque m.m.

Aalborg Vestby ligger Aalborgs bedste poledance studie, med højt til loftet og plads til alle. Studiet er ejet af Danmarks mesteren i Poledance Molly, og rummer mulighed for undervisning i:

 • Poledance
 • Twerking
 • Burlesque
 • Chairdance
 • Lapdance
 • Magic Mike Dans
 • Mavedans
 • Dans som i musikvideoerne
 • Special forespørgsler

Alle aktiviteter vare 55 min. Og du kan læse beskrivelse af de enkelte aktiviteter længere nede.

NB Husk at orienter os om, hvilken aktivitet i ønsker.
 

Pris

1000 kr. for op til 10 personer
Herefter 100 kr. per person

Tilkøb bad 500 kr
 

Praktisk

 • Adresse: Ryesgade 40A, 9000 Aalborg (i baggården)
 • Gratis parkering i nærområdet
 • Opholdsområde og udendørs gårdareal, som kan benyttes før og efter arrangementet
 • Der må indtages alkohol under aktiviteten (i moderate mængder)
 • Betal kun for dem der deltager i aktiviteten
 • Handicap venlig indgang
 • Gravide kan deltage i næsten alle vores aktiviteter

 

Poledance i Aalborg

Poledance er en aktivitet der udfordrer koordination og lattermuskler. Timen er for alle - også dig der aldrig har trænet før, da vores instruktører altid sørger for at tilpasse timen til lige netop jeres gruppes niveau. En poledance polterabend hos os består af en grundig opvarmning, basis teknik og tricks, samt en farverig og sjov koreogragfi. Vi har Aalborgs flotteste poledance studio, og instruktører der har vundet både DM, Danish Nationals i poledance samt et verdensmesterskab. Alle vores instruktører har desuden gennemgået intern undervisning for at forebygge skader og har mange års erfaring indenfor både poledance og undervisning.

NB Alle deltagere skal være iført shorts og hvis kvinder sports-bh. I skal desuden medbringe klude til aftørring af poles.

Twerking i Aalborg

Denne form for dans har for alvor fundet sin vej frem i Danmark, og derfor skal det også være muligt for jer at prøve twerking til jeres polterabend arrangement. Twerking er en form for dans der er fokuseret omkring numsen, og alle de retninger den kan vende, dreje og ikke mindst ryste i. Vores twerking instruktør er en smilende energi bombe, der kunne få selv din mormor til at ryste måsen. Twerking er sensuelt, motorisk udfordrende og giver sved på panden, samtidig med at timen er tilpasset jeres fysiske niveau.

Burlesque i Aalborg

Burlesque handler om, at finde din indre femininitet frem og lære, hvordan man er forførende og underholdende på en og same tid. Til denne times Burlesque undervisning vil vi arbejde med en sjov og sensuel koreografi, med massere af gang i. Vi vil desuden arbejde med konceptet ´kvinde elsk dig selv´ og have fokus på glæden ved egen krop. Vores instruktører har mange års danse erfaring og forstår at skabe en fest for deltagerne.

Chairdance i Aalborg

Chairdance er en sjov og anderledes måde at danse på, hvor vi bruger en stol som omdrejningspunkt. En undervisningstime i chairdance vil være inspireret af Pussycat Dolls og vil ligge op til, at vi skal udfolde vores indre sensualitet og måske ser en feminin side af os selv, som vi ikke har set før. Vores chairdance instruktører har mange års erfaring indenfor dans og garantere en time fyldt med grin, udfordringer og gode oplevelser. Chairdance er for alle, og man behøver ingen forudgående form for træning for at bestille denne type arrangement.

Lapdance i Aalborg

Lapdance er til gruppen, hvor det skal være rigtig frækt, og er ikke for sarte sjæle. Vi vil arbejde med sensuelle bevægelser, hvordan man forføre personen på stolen og empowerment. Vores instruktør er ekspert lækker og forførende dans, og elsker at give ud af hendes viden. Man behøver ingen forudgående træning for at deltage, og vi lover at bruden/gommen får nogle lækre moves med hjem til bryllupsnatten.

Magic Mike Dans i Aalborg

Skal gommen virkelig lære noget han kan bruge på bryllupsnatten? Så foreslår vi, at i tager ham med til Magic Mike Dans i House of Concrete. Her vil i lære at danse som en ægte mande stipper bruge hofterne, ryste numsen, frække og sensuelle bevægelser, og selvfølgelig nogle af de moves de laver i filmen. Vi kan ikke love jer ansættelse i Chippendales efterfølgende, men vi kan til gengæld garantere et godt grin og rig mulighed for at finde skjulte talenter.

Mavedans i Aalborg

Mavedans er en eksotisk dansestilart, hvor der er fokus på bevægelse af hofter og bagdel. Til en mavedans time hos os vil i lære de mest basaleteknikker og en koreografi, som i kan brillere med til bryllupsfesten. Vores mavedans instruktør går under kunstnernavnet Abriza og har mavedanset siden 1996, og både undervist og optrådt lige siden.

Dans som i musikvideoerne

Skal i være ekstra ’hotte’ til jeres polterabend, og kan bruden lide at danse og bevæge sig kvindeligt, så er denne arrangementstype lige noget for jer. På timen vil vi arbejde med dans og udtryk, samt en koreografi. Der vil være musik med fuld fart på, og vi garanterer at dette arrangement er eb party starter, der sikre jeg lækre moves til nattens bytur.

Speciel forespørgsler

Hvis i har et helt unikt ønske, der kan gøre bruden/eller gommens dag endnu mere speciel, så er vi altid åbne for forslag, og kan sagtens lave dans indenfor mange andre stilarter, og har tidligere undervist i alt fra Barbie Girl inspireret dans til Harry Potter Tema.

 

Det siger andre

”Jeg havde den fedeste oplevelse hos jer til min polterabend. Min første tanke da jeg så Polestængerne var "det gør jeg bare ikke!" Det var virkelig en grænseoverskridende opgave, som jeg var blevet ført ud på. Men Molly formåede at ændre min holdning, så det blev virkelig sjovt og underholdende! TAK for en fed oplevelse, sammen med mine veninder.”

”Vi havde arrangeret en times Twerking til min søsters polterabend. Der var mange inviteret og flere gange måtte jeg rykke tidspunkt og antal. Servicen var i top hver gang der blev svaret tilbage på mail. Derforuden var arrangementet super godt!
HoC kan helt klart anbefales. Super sted! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻”

”Vi var en flok drenge, der besøgte House Of Concrete i forbindelse med en Polterabend. Parkour og Twerking blev afprøvet med stor succes! Overbærende og tålmodigt personale https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png:)
De varmeste anbefalinger herfra.”

 

Vær opmærksom på følgende:

 • Når du har sendt din forespørgsel, vil du modtage et bookinglink, der skal aktiveres for, at arrangementet er booket, og arrangementet kan ikke aflyses efter linket er aktiveret. Pengene trækkes først efter datoen for arrangementet.
 • Vi laver ikke arrangementer, hvor brud eller gom bliver udstillet i en sådan forstand, at denne deltager i arrangementet alene, mens de andre kigger.
 • Til aktiviterne skal alle deltagere være iført tøj, de kan bevæge sig i
 • Ved bestilling accepterer I at arrangementet ikke afholdes, hvis I kommer mere end 20 minutter forsent.
 • Arrangementet kan rykkes en gang uden administrationsgebyr.
 • Arrangementet afsluttes uden varsel, hvis instruktøren udsættes for sexchikane eller anden upassende opførsel.

Indhent tilbud idag

Firma event?
House of Concrete hjemmeside
House of Concrete tlf nr.
40 50 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier