Hvad er Gådespillet Det Hvide Snit?

Længde
1-2 timer
Deltagere
4 - 120 personer
Sted
København & Sjælland
Kontakt annoncøren

Gådespillet - Det Hvide Snit - mobilt escape-room

Det Hvide Snit er aktiviteten hvor I skal kæmpe mod hinanden i et kryptisk og udfordrende gådespil, som kræver samarbejde, kommunikation og kreativitet. Hvert hold får udleveret en kuffert som indeholder hele spillet med de rekvisitter og materialer som skal bruges, for at komme i mål. Det hold som først får åbnet kufferten, løst gåderne og låst sig selv fri, har vundet. Det vil nemlig være sådan, at I skal påmontere jer et stødhalsbånd, som I som gruppe skal kæmpe om at få taget af, før de andre hold. 

Gådespillet alle kan være med til

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage i Det Hvide Snit. Vi har nemlig samlet en forskellige og sjove gåder, som byder på alt fra morsekoder og kryptiske puslespil, til spændende cryptex ruller og hemmelige UV-tegn. Jeres instruktør hjælper jer løbende så I ikke går i stå, og vil ligeledes når spillet er slut, give feedback på jeres samarbejde og fremgangsmåde.

Hvor og hvordan foregår det?

Det Hvide Snit har en varighed på ca. 1½ til 2 timer. Efter en kort velkomst og introduktion, får hvert hold udleveret deres kuffert med spillet. Vi anbefaler holdstørrelser af 4-6 personer, og kan sagtens køre flere hold på samme tid, op til 120 personer. Aktiviteten kan både laves hos os eller hos jer, og kræver enten et stort lokale med borde til de forskellige grupper, eller flere mindre lokaler hvor hver gruppe kan sidde uforstyrret under hele spillet. I Complete Event samarbejder vi med forskellige hoteller og venues, hvis I ønsker at afholde arrangementet et andet sted end hos jer selv. 

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter fra Complete Event

Andre aktiviteter i samme kategorier