Lingeri og Kostumer

Sted
Hele landet
Kontakt annoncøren

Lingeri og Tema Kostumer til din polterabend

Vi tilbyder at komme ud til jer med vores sortiment af Lingeri af høj kvalitet af mærket passion og et udvalg af Tema kostumer. (udvalget vælger i selv via vores Hjemmeside).

Bruden og alle andre deltagere har ved homepartyet mulighed for at prøve alt det forskellige lingeri vi har med, Her er det muligt at tage billeder til en evt. kalender som kan gives i morgengave. Der er ved arrangementet naturligvis også mulighed for at købe frit af vores sortiment.

En polterabend er traditionen tro en dag hvor udklædning og fest og farver er i højsæde, og på sin polterabend skal udklædningen jo også være på plads. Ved Homepartyet kan vi have de tema Kostumer med som I har valgt via hjemmesiden og bruden eller gommen kan prøve løs indtil I finder frem til den helt rigtige udklædning.

Så hvis bruden eller brudgommen mangler lingeri eller et kostume til aftenens fest, så er her en mulighed der både nem og sjov.

Skulle du have lyst til arrangere en tøseaften hvor det ikke er bruden der er i centrum, kan vi naturligvis også lave en aftale med et Homeparty her. Så kan i henvende jer via kontaktformularen eller give os et telefonopkald. Det kunne også være at I var nogle stykker der skal til Tyrolerfest, så vælger I kostumerne ud via hjemmesiden og vi kommer til jer hvor I kan prøve alt det I vil.

Har I lyst så kan I også henvende jer til os, og I kan få hele butikken udenfor normal åbningstid, så sørger vi for en lille forfriskning, dette tilbud gælder selvfølgelig også ved et polterabend arrangement.

Hvis du som mand har lyst til at få et homeparty med vores kvinde lingeri er dette også en mulighed, både hvor vi stiller butikken til rådighed med prøverum, eller hvor vi kommer til dig, og dette er naturligvis 100% diskret. Personalet vi stiller til rådighed til denne type arrangementer har rådgivet mænd før omkring hvordan lingeriet passer osv.

Pris. 500,00 kr.

Prisen tillægges 700,00 kr. til kørsel og bro hvis arrangementet afholdes på Sjælland.

Indhent tilbud idag

Dress2fun hjemmeside
Dress2fun tlf nr.
51 72 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk