Erotisk Dans & Feminin Kraft

Længde
1-2 timer
Deltagere
3 - 25 personer
Mindstepris (inkl. moms)
1.500,-
Sted
København & Sjælland
Kontakt annoncøren

Erotisk Dans og Feminin Kraft

- med sexolog & danseinstruktør Cienna Johansson

Erotisk Dans & Feminin Kraft passer perfekt til et polterabend. Jeg udfordrer jer let, og skaber den perfekte stemning til en sjov dag for både brud og deltagere, med masser af grin og leg.

Vi danser og griner og vækker den indre gudinde til live. 

Jeg sætter scenen, og deler ud af min brede viden og erfaring som sexolog, samt giver Jer masser af tips og tricks til at mestre forførelsens kunst. Det kræver ingen forudsætninger at danse Erotisk Dans, og alle kan være med.

Jeg guider Jer gennem en række erotiske dansemoves, som sættes sammen til en danseserie, lige til at tage med hjem - eller som bruden kan tage med på en bryllupsrejse ;)

Man kan danse i det tøj, man har på i forvejen. Nogen synes, det er sjovt at finde lidt sexede gevanter frem til den kommende brud, men det er helt op til jer.

DET PRAKTISKE

Et arrangement med undervisning i Erotisk Dans og Feminin Kraft til polterabends varer halvanden time og koster 1.500 kr.

Undervisningen kan enten foregå i jeres hjemlige omgivelser, hvor jeg kommer til jer, eller i mit danselokale på Christianshavn (nær Chr. Havns torv og Chr. Havns metro).

Ønsker I at være hjemme, plejer en stue, hvor møblerne rykkes lidt til side at give rigeligt med plads. Er I i tvivl om lokalets størrelse, kan I forhøre jer hos mig.

Prisen er inkl. min eventuelle transport hjem til jer (uden for hovedstadsområdet dog med et mindre tillæg, alt afhængig af, hvor i befinder jer. Skriv og spørg om dette, hvis det er aktuelt).

Jeg medbringer musik og afspiller. Det eneste I skal sørge for er højt humør og eventuelt lidt bobler på køl.

BOOKING:

Alle spørgsmål vedrørende arrangementet er velkomne - og så vidt det kan lade sig gøre, er det også muligt at lave forhåndbookninger.

Erotisk Dans & Feminin Kraft kan kontaktes via kontaktformularen eller på tlf nr som findes lige under kontaktformularen.

Læs mere om Erotisk Dans og arrangementet på min hjemmeside.

Kærlig hilsen, Cienna

- danseinstruktør og sexolog

Indhent tilbud idag

Erotisk Dans & Feminin Kraft hjemmeside
Erotisk Dans & Feminin Kraft tlf nr.
60 15 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Kategorier

Andre aktiviteter i samme kategorier