Erotisk dans og feminin kraft

Længde
1-2 timer
Mindstepris (inkl. moms)
1.200,-
Sted
København & Sjælland
Kontakt annoncøren

Erotisk Dans og Feminin Kraft - med Sexolog Sara Leanda

Erotisk Dans & Feminin Kraft passer perfekt til et polterabend. Vi udfordrer os selv, og skaber den perfekte stemning til en sjov dag for både brud og deltagere, med masser af grin og leg.

Vi danser og griner og vækker den indre gudinde til live. 

Jeg sætter scenen, og deler ud af min brede viden og erfaring som sexolog, samt giver Jer masser af tips og tricks til at mestre forførelsens kunst. Det kræver ingen forudsætninger at danse Erotisk Dans, og alle kan være med.

Jeg guider Jer gennem en række erotiske dansemoves, som sættes sammen til en danseserie, lige til at tage med hjem ;) 

Nogen synes, det er sjovt at finde lidt sexede gevanter frem til den kommende brud, men man kan danse i det tøj, man har på i forvejen.

Det praktiske:

Et arrangement med undervisning i Erotisk Dans og Feminin Kraft varer halvanden time og koster 1.200 kr.

Undervisningen kan enten foregå hjemme hos jer, eller i mit danselokale på Christianshavn. 

Hjemme: En stue, hvor møblerne rykkes lidt til side, plejer at vœre rigeligt med plads, hvis I ønsker at være hjemme. Er I i tvivl om lokalets størrelse, kan I forhøre Jer hos mig. Jeg medbringer musik og afspiller. Det eneste I skal sørge for er højt humør og eventuelt lidt boblevand på køl.

Danselokale: Vil I hellere ud i byen og danse har I også mulighed for at komme til mig. Jeg har danselokale til rådighed i København, på Christianshavn (nær Chr. havns metro). Ønsker I at benytte danselokalet til Jeres arrangement, koster det 200 kr. ekstra. Tag gerne drikkevarer med.

Prisen er inklusiv min transport inden for hovedstadsområdet.

Booking:

Alle spørgsmål vedrørende arrangementet er velkomne - og så vidt det kan lade sig gøre, er det også muligt at lave forhåndbookninger, da det kan være lidt af et puslespil at planlægge et polterabend.

Vi kan kontaktes via kontaktformularen eller på vores tlf nr som findes lige under kontaktformularen. Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside.

Indhent tilbud idag

Firma event?
Erotisk Dans & Feminin Kraft hjemmeside
Erotisk Dans & Feminin Kraft tlf nr.
28 97 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Kategorier

Andre aktiviteter i samme kategorier