Escape Room i Frederikshavn - Eventyr, adrenalin og sjov

Længde
1 time
Deltagere
3 - 17 personer
Pris pp. (inkl. moms)
200 - 250,-
Kirkegade 2
Frederikshavn Se på kort
Kontakt annoncøren

Start jeres polterabend hos Escape Denmark til en uforglemmelig oplevelse

Escape Rooms – også kaldet Mystery Rooms, Quest Games eller live room escape – går ud på at klare en række udfordringer og opgaver inden tiden render ud. I løbet af 60 minutter skal I finde en række fysiske ledetråde, der hjælper jer videre i jeres mission. Det handler om at tænke kreativt, være nysgerrig og så ellers bare hoppe ud i det. Alle rum har et tema, som gerne skulle få deltagerne til at glemme verdenen omkring dem.

Vores 3 rum kan i alt tage op til 17 personer ad gangen. Arrangementet tager ca. halvanden time, og vi kan have 34 personer igennem på ca. 2,5 time. Vi har indrettede lokaler med poolbord, dart, brætspil, sømspil og beerpong hvor de som ikke er inde i et af rummene kan slappe af.

Vil I give jeres brudgom/gom en ekstra overraskelse?

Vores ene rum, som er et virtual reality escape room, kan laves om til et 1-persons legeland med state-of-the art virtual reality udstyr. Her kan en enkelt person få lov til at opleve den fantastiske virtuelle verden. Prøv fx at træde ind i spillet ”Paranormal Activity”, hvor vi godt tør love at uhyggen spreder sig. Der er selvfølgelig også mulighed for at prøve andre spil, hvor det ikke er uhyggeligt. Dette er en fed oplevelse for den kommende brud/brudgom. Booker I dette i forbindelse med en tur i Escape, så laver vi en superskarp pris på en halv time i VR for kun 500 kr.

Vores rum

Fanget i Amazonas – I er taget til fange midt i Amazonas junglen af en indfødt hovedjæger-stamme. I er desuden inficeret med gift fra den gule pilegiftfrø, og jeres eneste chance for at overleve er, at bryde ud af bambusfængslet og finde modgiften. Et escape room i international klasse, hvor indlevelse er nøgleordet.

Deltagere: 3-6

Sværhedsgrad: 3/5

Dukkeførerens Værksted – En mystisk anonym invitation har lokket jer langt ud på landet til et midnats-selskab hos en mand, der underskriver sig ”Dukkeføreren”.  Hvad vil denne mand jer? Der er kun én måde at finde ud af det på: Træd ind ad døren til Dukkeførerens Værksted. Et escape room, hvor der er gjort meget ud af de tekniske detaljer.

Deltagere: 3-6

Sværhedsgrad: 4/5

De-composed – Virtual Reality Escape Room – Jeres gruppe er inviteret til en koncert med nyopdagede værker fra den geniale, men vanvittige komponist Hans Komisch, der for nyligt afgik ved døden. Noget er galt, men hvad? Prøv virtual reality escape room på vores custom-made gamer-computere og med HTC Vive Virtual Reality headsets.

Deltagere: 3-5

Sværhedsgrad: 3/5

Priser:

Fanget i Amazons og Dukkeførerens Værksted - 200 kr. per person

De-composed – 250 kr. person

Indhent tilbud idag

Firma event?

Andre aktiviteter i samme kategorier