Escape Room i Wilt - prøv også bumperfodbold og crazy kart

Længde
1 time
Deltagere
4 - 6 personer
Pris pp. (inkl. moms)
100 - 200,-
Østre Havnevej 35
Svendborg Se på kort
Kontakt annoncøren

Escape Room i Wilt Svendborg

Er du og dine venner klar til at udfordre jer selv i escape room? Her spærrer vi jer inde i vores rum og for at komme ud, kræver det både logisk tænkning og at tænke ud af boksen. Kan I vinde over uret og bryde ud, inden tiden er forbi? Escape room kan løses i grupper af 4-6 personer og i Wilt Svendborg har du mulighed for at vælge mellem Hunter’s Lodge eller Tutankhamun’s Tomb. Skal I afholde polterabend, blå mandag eller firmatur – så er Escape Room den rette aktivitet, hvor tæt samarbejde er nøgleordet!

Er I efter Escape Room klar til yderligere udfordringer og aktiviteter? Så har vi i Wilt Svendborg mere end 20 forskellige aktiviteter, som I kan vælge imellem til jeres polterabend, blå mandag eller firmatur. I kan med stor fordel købe en pakke, hvis i er et selskab på 6 personer eller flere til jeres polterabend, blå mandag eller firmatur.

Vi har følgende pakker

Standardpakken: Med vores standardpakke får I 1 times aktivitet, efterfulgt af en halv times pause og en halv times aktivitet. Her har I mulighed for at vælge i alt 2 forskellige aktiviteter. Denne pakke står til kun 199 kr. pr. person og varer i alt 2 timer.

Hardpakken: Denne pakke er til jer der vil have lidt flere aktiviteter. Her får du 1 times aktivitet efterfulgt af en halv times pause, hvorefter du får 2 gange 30 minutters aktivitet. Dermed kan I vælge op til tre forskellige aktiviteter. Alt dette for kun 299 kr. pr. person med en samlet varighed på 2,5 timer.

Extremepakken: Kan I ikke få nok af vores aktiviteter, så har vi også extremepakken, der giver en times aktivitet, efterfulgt af hhv. 30 minutters aktivitet, 30 minutters pause inklusiv en sandwich og 1 times aktivitet. Dette betyder at I kan vælge op til 3 forskellige aktiviteter, får en lækker sandwich til at stille sulten og får en varighed på i alt 3 timer. Alt dette for kun 399 kr. pr. person.

Aktiviteter I kan vælge imellem

Vi har en række af forskellige aktiviteter, som I kan vælge imellem i Wilt Svendborg. Vi kan med fordel anbefale aktiviteter såsom crazy kart, lokumsræs, bumperfodbold, bueskydning, bueskydningsbattle, promille hockey, menneskelig bordfodbold, trampolin høvdingebold, air soccer, team up, rodeotyr, wipeout og sumokamp.

Større arrangement eller særlige begivenheder

Skal I afholde et større arrangement eller en særlig begivenhed såsom blå mandag, polterabend eller firmaarrangement? Så står vi altid klar til at tage imod jer mod forudgående booking. På vores hjemmeside kan I se det udvalg af pakker vi tilbyder.

Vi har derfor et rigtigt stort udvalg af aktiviteter, som kan kombineres på forskellige måder, til forskellige arrangementer – uanset om I skal afholde polterabend, blå mandag eller firmatur.

God hygiejne og covid-19

Hos Wilt i Svendborg går vi op i at gæsterne føler sig trygge og at der altid er håndsprit tilgængelig ved indgangen og øvrige steder i vores lokaler. Derudover spritter vi af både før og efter aktiviteterne er benyttet, så du ikke skal bekymre dig.

I kan derfor trygt afholde jeres næste polterabend, blåmandag eller firmatur i Wilt Svendborg!

Booking

Er I nu klar til at booke dit næste fede arrangement, herunder polterabend, blåmandag eller firmatur hos Wilt i Svendborg? Så står vi klar til at tage imod jer. Alt booking foregår direkte via vores hjemmeside.

Ses vi til et vildt arrangement i Wilt i Svendborg?

Indhent tilbud idag

Wilt Svendborg ApS hjemmeside
Wilt Svendborg ApS tlf nr.
88 88 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Wilt Svendborg ApS

Andre aktiviteter i samme kategorier