Escape Rooms i Aarhus Midtby

Længde
1 time
Deltagere
2 - 11 personer
Mindstepris (inkl. moms)
795,-
Klostergade 82
Aarhus C Se på kort
Kontakt annoncøren

Er I klar til en nervepirrende udfordring?

Mens timeren nådesløst tæller ned fra 60 minutter, skal I undersøge rummet omkring jer, finde skjulte nøgler og mystiske redskaber, løse adskillige drilske koder og gåder, samt anvende al den teamwork, intelligens og snilde I kan mønstre, for at løse jeres mission og sejre!

Hvad end I vil stjæle den kostbare ædelsten i Det Store Diamantkup eller stoppe 3. verdenskrig i USS Triton, er jeres polterabend sikret en times spændende og uforglemmelig underholdning i vores escape rooms.

Vores lokaler ligger centralt i Aarhus Midtby, så der er altid en café indenfor gåafstand eller en bus i nærheden når I skal videre til jeres næste arrangement.

Det Store Diamantkup

Den kæmpestore og yderst sjældne Bol’shoy-diamant er ankommet til Aarhus Nationalmuseum, hvor den gamle kurator Elias Thompson har fået ansvaret for dens sikkerhed. Det burde være et simpelt kup for jeres bande af erfarne kunsttyve, men kuratoren har vist sig at være næsten lige så udspekuleret som han er excentrisk. Kan I bryde hans koder og gåder og undslippe med den kostbare ædelsten inden politiet ankommer til gerningsstedet?

Det Store Diamantkup er anbefalet til begyndere, og kan håndtere ca. 6 spillere på én gang.

USS Triton

Vi befinder os midt under den Kolde Krig, hvor spændingerne mellem USA og Sovjetunionen er på deres højeste. Ombord på den amerikanske atomubåd USS Triton har paranoien opslugt jeres kaptajn, og han forsøger nu én gang for alle at gøre en ende på krisen… ved at affyre fartøjets fire missiler mod Moskva! Indespærret i det mørke kontrolrum er I som marinesoldater nødt til at benytte alle jeres færdigheder for at desarmere missilerne og forhindre 3. Verdenskrig.

USS Triton er anbefalet til øvede, og kan håndtere ca. 5 spillere på én gang.

Priser og varighed

Mandag-tirsdag: 795,- per gruppe

Onsdag-søndag: 995,- per gruppe

Selve missionen varer ca. en time, men regn med at afsætte yderligere 20-30 minutter til introduktion og afrunding af spillet.

 

PRESSEOMTALE

http://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/2017-06-08/-Nyt-Escape-Room-%C3%A5bner-i-midtbyen-857273.html

Indhent tilbud idag

Escapist hjemmeside
Escapist tlf nr.
81 11 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier