Eventpark - 14+ aktiviteter

Længde
1-24 timer
Deltagere
10 - 400 personer
Pris pp. (inkl. moms)
500,-
Mindstepris (inkl. moms)
125,-
Frederikslystvej 35
Vejle / Horsens (Løsning) Se på kort
Kontakt annoncøren

Event Park Danmark - placeret imellem Vejle og Horsens

Kom og giv den gas i vores 52 hektar store eventpark - en legeplads hvor alle kan være med!

Brug jeres dag i fantastiske natur-omgivelser, og få en sjov og actionfyldt eventdag, ligegyldigt om det er til polterabend, firmatur, teambuilding, fødselsdag, familiefest eller noget helt tredje.

Nogle af vores aktiviteter

  • ATV safari - 10 km. guidet tur rundt på den 52 hektar store park, hvor man oplever parken, naturen og et fantastisk dyreliv. Det foregår i stille og roligt tempo, og der vil bl.a. være mulighed for at se rådyr, dådyr, vilde får, kænguruer og emuer. Terrænet er varieret, og i vil bl.a. køre over bakker og igennem vandhuller. Varighed på ca. 60 minutter. Kontakt os for priser. 
  • Paintball - Vores rambo-bane på en hektar giver massere af udfordringer og muligheder. Der er krigskøretøjer, underjordiske gange, hytter, tårne m.m., og man kan spille helt op til 50 personer af gangen. Der er badefaciliteter og omklædning. Varighed på ca. 90 minutter. Kontakt os for priser.
  • El-cross - Ingen larm eller forurening, men massere af power og fart. Maskinerne kan både håndteres af den garvede cross-kører og nybegynderen. Inden i bliver sluppet løs, så får I instruktion i hvordan maskinerne fungerer. Og I bliver ikke sluppet løs før i er trygge ved maskinerne. Varighed på 1,5-2 timer. Kontakt os for priser.
  • Bow combat - Vores aflukkede bowcombat bane indbyder til at prøve kræfter med bow combat, som kombinerer paintball med bueskydning. Så hvis I er til action og et energifyldt event, så er bow combat en sjovt og action-fyldt aktivitet. Varighed på ca. 1 time. Kontakt os for priser.
  • Skydning - Prøv vores store skydebane, hvor i kan dyste i to forskellige aktiviteter; skyde med pile med en recurve-bue eller skyde med luftrifler. Der er både alm. skydebane og et 3D spor hvor man kan bruge buen i terræn. Varighed på ca. 1 time. Kontakt os for priser.
  • Fodboldgolf - Tag en hyggelig tur på fodboldgolfbanen til jeres polterabend, vennetur eller firma-arrangement. Det er en blanding af fodbold, golf og minigolf. En hyggelig event hvor alle kan være med - placeret i flotte naturomgivelser. Varighed på ca. 2 timer. Kontakt os for pris.
  • Andre aktiviteter - ATV Ringridning, promillekørsel, Disc golf, Fiskesø, Trampolin park, Poubcrawl, Indian Sallon, Rambo bar, Øl- og vinsmagning, køretur i en RZR Turbo

Vi har massere af pakkeløsninger til både firmaer og private, og kan også skræddersy et program til jer. Kontakt os for at høre nærmere.

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter i samme kategorier