Forslag til Polterabend

Velkommen til Polterabend.dk. Gå direkte til forsiden, hvis du vil browse mellem 250 aktiviteter. Se HER

Når man arbejder det sted jeg gør, må man sige at jeg har så mange forslag til en super polterabend, at jeg ikke ved hvad jeg skal vælge at fortælle om. Her kommer nogle af mine forslag til polterabend i København hvis det var mig der skulle planlægge.

Først og fremmest synes jeg det skal være noget anderledes hvor der er god chance for at brud eller gom ikke har prøvet det før. Men også aktiviteter man kan være samlet om spille mod hinanden er også utrolig populært. Selv laver jeg polterabend med squash da jeg har været nr 5 i Danmark inden for dette. Der er begyndet at komme flere pige arrangementer til, men ligenu er det mest mænd der vælger squash til polterabend. De kan godt lide virkelig at få pulsen op, og det er altid til alles store fornøjelse når gommen og jeg tager et sæt han får smæk af en pige  

Forslag til polterabend som de færreste har prøvet er Mindquest og hans escape game. I teams på 3-6 bliver låst inde i et rum fyldt med gåder, mysterier og skjulte spor. Målet er klart. Løs udfordringen og kom ud af rummet inden 60 minutter. Det handler om samarbejde! Jeg har hørt virkelig gode anmeldelser til dette nye koncept der er startet her i 2014.

Forslag til polterabend med lidt adrenalin vil jeg klar vælge noget Rapelling f.eks. her hos To Cope. De har også trapez spring og Big swing fra 40 meters højde og det må man sige ikke ligefrem er hverdagskost. Så kan man mærke man lever  Andre forslag til polterabend med pulsen oppe som jeg vildt gerne vil prøve Bodyflight. Du er fri som fuglen, når du flyver, og der bliver passet godt på dig. Sikkerheden er i top, og deres instruktører er professionelle og toptrænede. Smilet sidder på dit ansigt og begejstringen i din krop længe efter din flyvetur hos Bodyflight har jeg hørt.

Noget i en andet boldgade vil jeg også bringe dette forslag til polterabend til dem der gerne vil lære at lave sushi. I de sidste par år er sushi blevet enormt populært og er elsket af de fleste. Det er super sjovt at lave det selv og alle kan være med. Alle glæder sig især til til sidst hvor der skal spises også, en event delt i to.

Ud over disse 5 forslag til polterabend har vi omkring 250-300 andre på vores hjemmeside. Start her på forsiden for at få et overblik. 

Søger du aktiviteter?