NYHED

GoBoat dysten på Københavns kanaler

Islands Brygge 10
København S Se på kort
Kontakt annoncøren

Oplev smukke København og de hyggelig kanaler, i egne både

Dyst mod hinanden i et sjovt og veltilrettelagt GPS-spil - alle kan være med

I et hyggeligt tempo sejler I rundt i egne både og dyster mod hinanden i et sjovt og underholdende GPS-spil. Vi har været kreative og sørget for, at I bliver udfordret på alt fra paratviden om København, hinanden og det område I befinder jer i. Denne aktivitet er perfekt til jer som gerne vil have anderledes og underholdende polterabend, fødselsdag, privat-event eller lign. 

Aktiviteten foregår på den måde, at I møder op hos GoBoat, bliver instrueret så sikkerheden er på plads, og herefter sejler afsted i egne både. Spillet I skal dyste mod hinanden i, spilles fra jeres egne telefoner, så I henter blot vores app og logger ind med et teamnavn. Vi har tilrettelagt en sjov rute rundt på kanalerne, med tilhørende udfordringer som automatisk kan besvares, som I når frem.

Online Game-Master som følger jeres rute og giver point for kreativitet og besvarelser

Igennem spillet vil en instruktør, online og aktivitet, følge jeres rute rundt, samt de besvarelser som I løbende finder frem til. Alle opgaver besvares med enten tekst, billede eller video og sendes så til jeres Game Master. Vi anbefaler, at I laver hold á 5-6 personer og medbringer lidt koldt til ganen, så I har lidt at stå i mod med, som spillet skrider frem.

Når spillet er slut og I er tilbage ved GoBoat bygningen, så vil I kunne se hvem af holdene som har klaret sig bedst og været mest kreativ. Billeder og video som tages under aktiviteten, gemmes og sendes til jer så I har et minde fra dagen. Vi har været kreative med opgaverne, så der plejer at være en masse sjove billeder og videoer, efter aktiviteten.

Send en forespørgsel nu og få et uforpligtende tilbud inde for få timer

Indhent tilbud idag

Kategorier

Andre aktiviteter fra Complete Event