Gok & Gadget Party

Længde
1-2 timer
Deltagere
4 - 120 personer
Mindstepris (inkl. moms)
600,-
Sted
Hele landet
Kontakt annoncøren

Gok & Gadget Party 

En sjov og billig aktivitet der nok skal få det frække grin frem.

Et Gok & Gadget Party er for alle mænd der har noget mellem benene... og for alle piger der kan lide at have noget i hænderne...

Til et Gok & Gadget Party vil der blive fremvist Gokkelegetøj til mændene - Legetøj der får pigerne i den syvende himmel - Og spændende legetøj der giver parrene endnu mere nydelse sammen...

Hele arrangementet vil være fuld af mandehørm og/eller tøselatter og snak om sex og sexlegetøj og der vil altid være mindst 1 fræk konkurrence med en flot præmie.

Et Gok & Gadget Party finder sted på den adresse I opgiver ved bookingen. Det kan være i et privat hjem, eller i et lukket lokale på en bar, café eller lignende.

Der stilles ingen krav til påklædning og I må gerne drikke alkohol under arrangementet. Alle deltagerne skal være fyldt 18 år. Der er ingen købetvang til et Gok & Gadget party så det er en super billig og sjov underholdning ikke kun i forbindelse med polterabends, men også i andre anledninger hvor en større eller mindre gruppe M eller K er samlet. 

Til en polterabend vil gommen/bruden oftest være i centrum, men det kan altid aftales individuelt så hovedpersonen får en god oplevelse. Vi introducerer også gerne os selv på en sjov måde, for at give hovedpersonen en ekstra god og sjov oplevelse.

Det vil være muligt at tilkøbe et gavekort (50-300 kr) som vi fordobler værdien af, hvis gommen/bruden skal forkæles lidt ekstra,

Varighed:
Ca 2 timer. Vores Gok & Gadget Party kan dog altid tilpasses jeres ønsker. Det vil f.eks. være muligt at få et Gok & Gadget Party der varer 1½ time eller I kan tilkøbe en eller flere sjove konkurrencer med frække præmier.

Hvor i landet er vi:
Vi dækker hele landet og kommer gerne forbi på det tidspunkt der passer jer, hvad enten det er kl. 9 om morgenen eller kl. 22 om aftenen.

Priser:
Gok & Gadget Party koster fra 600 kr (max antal deltagere 20) Prisen er inklusive en konkurrence med en præmie.
Gok & Gadget Event koster fra 1000 kr (minimum 20 deltagere og ikke noget max antal)
Der kan tilkøbes konkurrencer med flotte og frække præmier. Hver konkurrence koster 250 kr.
Dette aftales ved endelig booking og betaling finder sted på dagen. Der skal aldrig betales noget forud og det koster ingenting i kørsel uanset hvor I landet I vælger af afholde jeres Gok & Gadget Party.

Kontakt os snarest gerne på sms eller tlf og hør nærmere, så vi kan finde den helt rigtige løsning til netop jeres arrangement.
Vi træffes alle dage mellem 9 og 21. Du kan selvfølgelig også booke eller sende forespørgsel via kontaktformularen.

OBS! Vi kan også ofte hjælpe selvom I er ude i sidste øjeblik eller hvis et andet arrangement går i vasken.

Indhent tilbud idag

Livet-er-godt tlf nr.
24 22 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Livet-er-godt

Andre aktiviteter i samme kategorier