Dansefest

Længde
1-4 timer
Deltagere
8 - 30 personer
Pris pp. (inkl. moms)
145,-
Mindstepris (inkl. moms)
145,-
Sted
Måløv og hele Sjælland
Kontakt annoncøren

Genialt dansekoncept med groovedans

Hold en dansefest hvor alle kan deltage og i sammen som gruppe får danset jer i godt humør og skabt en fed energi i jeres gruppe. I får en oplevelse ud over det sædvanlige når i vælger en oplevelse som groovedans, som er designet til at skabe fællesskab og feststemning jer imellem. Dansegulvet er åbnet og i bestemmer på forhånd hvilken genre af musik og stil i vil danse til. I kan også vælge et tema som fest, ladies night, disco dans, salsa, 90 er, hip hop, fræk dans og lignende. Filosofien bag groovedans er at alle kan være med til at danse og der kan ikke danses forkert.

Groove dans er super simpelt, enkelte fælles dansetrin eller rytme og så danser i sammen ind og ud imellem hinanden på hele dansegulvet. Vi holder en dansefest og jeg guider jer hele vejen, samtidig med at i hver især kan danse på jeres måde. Alle uanset alder og niveau kan danse med, det er skønt at mærke den stemning og energi som grupperne af mennesker kommer i fra de træder ind af døren til de går igen. Det er fuldstændig præstationsfrit og umuligt at gøre forkert.

Prisen er 145 kr pr person for 60 minutter og 200kr for 2 timer. 2 timer anbefales som event for at nå at få den helt rigtige stemning og oplevelse.

Afslut jeres danseoplevelse med en guidet meditation, lydrejse, eller anden form for mindfullnes hvis i har kærlighed for eller interesse i det. Skriv for pris og information.

Særligt danseevent på flere timer kan også sammensættes, indeholdende tema efter ønske, skriv for mere info.

I kan medbringe egne drikkevarer.

Vi danser i dansestudie på Kammillegård i Måløv, eller kommer ud til jer.

Indhent tilbud idag

Kammillegård hjemmeside
Kammillegård tlf nr.
60 90 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Kategorier