Håndlæsning i København og Nordsjælland

Længde
1-2 timer
Mindstepris (inkl. moms)
1.000,-
Sted
København og Nordsjælland
Kontakt annoncøren

Håndlæsning i København og Nordsjælland

Om I Ønsker at afholde jeres polterabend i hyggelige og hjemlige omgivelser eller i en park i det dejlige sommervejr, kører jeg gerne ud til jer for at give jer en fantastisk oplevelse i håndlæsningens tegn. Jeg kombinerer gerne håndlæsning med tydning af blindtegninger, hvor alle i selskabet så får en skøn oplevelse. Mange kombinerer en kortere session, hvor gæster tegner blindtegninger og får en let instruktion i tydningen af disse efterfulgt af en mere dybdegående håndlæsning af brud eller gom. Alt afhængig af deltagerantal samt ønske om blot håndlæsning eller kombipakke aftales, hvor meget tid, der skal sættes af. Jeg anbefaler 1 ½ time til kombipakken ved deltagerantal over 8. Det vigtigste er, at I får det, der passer til jeres agenda på dagen.

Ved mindre selskaber, kan jeg tilbyde også at læse hænder på gæsterne a 15 minutters varighed. I skal blot sørge for et lille bord og 2 stole, gerne sat op i et tilstødende lokale, hvor håndlæsningen kan opleves privat.

Pris

Min timepris er 1.000 kr. inklusiv moms. Der vil være et mindre tillæg for kørsel samt arrangementer, der påbegyndes efter kl. 18:00.

Indhent tilbud idag

Kit Eskelund hjemmeside
Kit Eskelund tlf nr.
61 68 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier