Makeup Homeparty-Makeupkursus - hele gruppen! København + 50 km

Længde
1-2 timer
Mindstepris (inkl. moms)
2.000,-
Sted
København +50km
Kontakt annoncøren

Makeup Homeparty - Makeupkursus for alle deltagerne  - København, Hillerød, Roskilde m.m.

Til dette Makeup Homeparty kommer i til at blive forkælede med et makeupkursus, hvorefter i er smukke og parate til at tage videre ud til en festlig aften i byen.

Lidt om mig:

Jeg er uddannet makeup artist fra Art Of Makeup i København og har siden 2007 lagt talrige brudemakeupper, lavet fashionshoots og reklamefilm og så har jeg holdt en hel del makeupkurser og skønhedskurser, blandt andet til en masse polterabender.

Sådan foregår det:

Homepartyet starter med at jeg kommer hjem til jer på det aftalte tidspunkt.

Alle får et udleveret et spejl, og der bliver lagt skåle ud med vatrondeller, vatpinde og makeupfjerner.

Derefter kommer bruden op til mig. Jeg sminker halvdelen af hendes ansigt imens jeg forklarer alle jer andre hvordan man lægger en flot og festlig makeup. Derefter er det op til bruden at få lagt den samme makeup i den anden halvdel af ansigtet (det plejer at gå rigtig godt) og imens er det jeres tur til at lægge jeres makeup ud fra de råd og den vejledning, jeg har givet jer. Jeg går rundt og hjælper jer og her kan i også stille personlige spørgsmål til hvordan i lægger jeres makeup og hvad der passer bedst til lige netop jer.Jeg går først når alle ser smukke ud og er parate til en tur i byen.

I kan vælge at få vist en flot aftenmakeup, men det kan også være en tema-makeup som f.eks. Smokey-eyes, Marilyn Monroe makeup eller noget helt tredje. Det bestemmer i.

OBS:

Alle deltagere skal medbringe deres egen makeuptaske med deres personlige makeupprodukter. Jeg vil derudover stille noget makeup til rådighed, som man også kan bruge lidt af. Jeg bruger udelukkende produkter fra professionelle og anerkendte producenter.

Varighed:

1 ½ time

Pris:

Makeupkursus for alle deltagere: 2000 kr.

Jeg kommer ud i København og op til 50 km. uden for København.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Andre aktiviteter i samme kategorier