Lasergame – hos FunCenter Aalborg

Længde
1 time
Deltagere
6 - ? personer
Pris pp. (inkl. moms)
99 - 149,-
Poul Larsens Vej 14
Aalborg Se på kort
Kontakt annoncøren

Lasergame hos FunCenter Aalborg

Prøv Lasergame hos FunCenter – vi har det mest præcise udstyr på markedet!

Lasergame hos FunCenter kan spilles af alle, både børn og voksne, uanset alder, men er stadig et super godt bud på en fed aktivitet til polterabenden som ikke giver blå mærker. Desuden har vi bygget en super fed bane med gamle biler, tønder, dækninger og meget mere så i for alvor kan komme i stemning. 

Lasergame kan spilles i al slags vejr og er ganske ufarligt. I får udleveret alt det nødvendige udstyr; camouflage-kedeldragter og lasergamegeværer. Det eneste du selv skal medbringe er fornuftigt fodtøj og dit dræberinstinkt. Vi har naturligvis også kanindragten klar til gommen :-)

Vær opmærksom på at Lasergame spilles udendørs fredage og lørdage, medmindre den indendørs bane ikke er booket til Paintball. Dette kan vi først sige med sikkerhed på dagen.

Husk at vi også byder på både Eventhaller, Paintball, Escape Rooms, Virtual Reality, Skydesimulator m.m. så der er rig mulighed for at kombinere jeres besøg på Lasergamebanen med endnu flere fede aktiviteter.   

I har mulighed for at skræddersy jeres eget aktivitetsprogram eller overlad det til en af vores dygtige eventinstruktører. Vi deler jer op i hold, hvor I kæmper imod hinanden og vores eventinstruktør sørger for at have styr på resultaterne.

Lasergame priser

Priserne er pr. person – I betaler for min. 6. personer.

30 min.(ca. 1-2 aktiviteter) – 99 kr. 

60 min. (ca. 1-4 aktiviteter) – 149 kr. 

Krigsførelse kan godt blive en svedig affære, så derfor har vi anlagt lækre omklædningsrum med bad, bænk og skabe til tøjet. Tag gerne håndklæde og ekstratøj med, så du ligner en filmstjerne, når den legendariske tur skal fortsætte andetsteds efter Lasergame.

Vil I spise mad efterfølgende, er det intet problem. Vi har barområde med borde og stole til rådighed, og det koster jer præcis 0 kr. at reservere et bord. Men husk at ring til os og fortæl, at I skal bruge det, så vi kan reservere det til jer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen med verdens største high-five og verdens fedeste oplevelse!

Indhent tilbud idag

Funcenter Aalborg hjemmeside
Funcenter Aalborg tlf nr.
28 31 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Funcenter Aalborg

Andre aktiviteter i samme kategorier