Indendørs Lasergame – hos FunCenter Aalborg

Længde
0-1 time
Deltagere
6 - 30 personer
Pris pp. (inkl. moms)
99 - 149,-
Poul Larsens Vej 14
Aalborg Se på kort
Kontakt annoncøren

Lasergame hos FunCenter Aalborg

Prøv Lasergame hos FunCenter – vi har det mest præcise udstyr på markedet!

Lasergame hos FunCenter kan spilles af alle uanset alder, og er et super godt bud på en fed aktivitet til polterabenden. Vi har bygget en fed indendørs bane i en gammel fabriks hal der giver den helt rigtige stemning. 

Lasergame er ganske ufarligt og skyder med harmløse infrarøde stråler. I får udleveret alt det nødvendige udstyr; lasergame geværer og pandebåd der registere jeres skud. Vi har også camouflage-kedeldragter i kan tage på, hvis i vil have den fulde militær oplevelse. Dragterne er valgfrie. Det eneste du selv skal medbringe er fornuftigt fodtøj og dit dræberinstinkt. Vi har naturligvis også kanindragten klar til gommen eller bruden :-)

Der er mange forskellige spilsetups, så der er muligheder for at tilpasse spillet til jeres gruppe. Udstyret er noget af det nyeste og mest intuitive på markedet så alle kan være med.

Husk at vi også byder på både Eventhaller, Paintball, Escape Rooms, Skydebane og Kajak polo, så der er rig mulighed for at kombinere jeres besøg på Lasergamebanen med endnu flere fede aktiviteter i FunCenter.

De gode anmeldelser taler for sig selv, FunCenter et byens bedste center til polterabend, med gæsteservice i top og vi ligger kun 2 km fra Aalborg centrum.   

Vi glæder os til at byde jer velkommen. Husk at bestille tid inden ankomst

Indhent tilbud idag

Funcenter Aalborg hjemmeside
Funcenter Aalborg tlf nr.
28 31 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Funcenter Aalborg

Andre aktiviteter i samme kategorier