Bumperball, Lasergame, Stødbånd, Fodboldgolf, Bow Combat, Escape Room (både indendørs og udendørs) m.m.– nær Holstebro

Længde
1-5 timer
Deltagere
6 - ? personer
Pris pp. (inkl. moms)
75 - 325,-
Lystlundvej
Ulfborg Se på kort
Kontakt annoncøren

Polterabend Vestjylland Ulfborg nær Holstebro, Lemvig, Struer & Ringkøbing.

Fodboldgolf, Bubble Soccer, Lasergame, Outdoor Escape Games, Bow Combat, Stødbånd m.m.

I kan vælge imellem vores aktiviteter, eller I kan tage dem alle sammen. Se pakkeløsning/rabatmulighederne på hjemmesiden ved at klikke på hjemmesidelinket i infoboksen under billedet.

Fodboldgolf 

Vi har en af Danmarks bedste og mest populære 18 huls baner. Fodboldgolf er en herlig aktivitet for alle uanset evner med en fodbold. Fodboldgolf er sjovt og hyggeligt for både små og store grupper. 110 kr. / person

Escape Room -  Outdoor Escape Games 

Se beskrivelserne på hjemmesiden 2-5 personer pr. hold / priser fra 125 - 250 kr. / person 

Lasergame 

På udendørs bane. Lasergame er sjovt for alle og vi kan indstille vores udstyr til mange forskellige spil. Tag praktisk tøj på, vi ser både rullefald og det der er værre. Fra 75 kr. pr. person – I betaler for min. 6. personer.

Bow Combat / Archery Attack

Fed actionpræget aktivitet der kombinerer elementerne fra paintball og bueskydning. Pilene har skumspids, så ingen blå mærker. Fra 75 kr. pr. person – I betaler for min. 6. personer.

Alle vores øvrige aktiviteter er delt op i Eventbaner - I køber tid på banerne alt efter hvor mange personer I er og hvor længe I har lyst til at lege.

På BLÅ Bane finder I fx:

Bubble Soccer Ifør Jer store plastikbobler så kun benene er frie, og så går det ellers løs på fodboldbanen. Det er både sjovt at være med til og at kigge på. Vi garanterer sved og gode grin.

Crazy Electro Ball, sjov med stødbånd (set bl.a. hos Breinholdt & Venner). Giv dine venner stød imens de spiller fx fodbold, høvdingebold eller beachvolley. Uanset hvad, så er det sjovt at trykke på knapperne og kigge på (nogen siger at det er sjovt at være med til også).

Crazy Promille Ball – så behøver I slet ikke at tage alkohol med, måske. Brillerne virker, som om I har en promille på 1,5 og så kan I jo se, hvor let det er at spille fodbold eller høvdingebold.

På GUL Bane finder I fx:

Sumobrydning Kæmpedragter og en skumhjelm med hestehale der får Jer til at føle Jer som rigtige sumobrydere fra Japan. Særligt sjovt når deltagerne skal op at stå igen.

Sumostafet er kongeunderholdning, særligt for tilskuerne. Ud over stepperne det går.

Ballebold er et sjovt spil hvor bolden kun må samles op med bagdelen.

Pokémonkast med promillebriller naturligvis

Zebra- og Æselræs kør om kap på Igor og Zelda, vores fantastiske mekaniske dyr.

På RØD Bane (indendørs, max 12 personer) finder I fx:

Fodboldpool (8-ball) på Danmarks absolut fedeste fodboldpool-bord. Basis for grin og intens konkurrence i hyggelige omgivelser, nøjagtigt som i ’rigtig’ pool.

Skydesimulator. Skydning med skydesimulator i høj grafisk kvalitet og præcision på under 1 millimeter. Vælg imellem forskellige scenarier og mærk suset, når I tager på fx vildsvinejagt eller løvesafari og oplev glæden ved at konkurrere om, hvem der kan skyde flest dåser eller badebolde.

Pris for Eventbanerne pr. person fra 75 kr. afhængigt af hvor lang tid i booker og hvor mange aktiviteter I vælger – I betaler for min. 6. personer.

Spisning og øvrige faciliteter

Nå I har betalt for aktiviteterne kan I frit benytte vores faciliteter. Vi har stort areal med fodboldbane, beachvolley og terrasse med borde og bænke. Vi har grill som I kan låne gratis og stort, lækkert indendørs opholdsrum. Vi har fine køkken-, bad- og toiletfaciliteter og vi glæder os til at hjælpe med Jeres polterabend, herretur, tøsetur eller firma arrangement. Ønsker I at vi skal stå for maden kan I bestille senest 3 dage før Jeres arrangement. Vi har både grillmenuer, mad -/ dessertpandekager og sandwich. 

Hvis I kommer i bus, så siger I bare til chaufføren at vi har en kæmpestor parkeringsplads og at man sagtens kan vende på den. 

Indhent tilbud idag

Play-Time/Vesterhavets Fodboldgolf hjemmeside
Play-Time/Vesterhavets Fodboldgolf tlf nr.
20 18 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier