Bumperball, Lasergame, Stødbånd, Fodboldgolf m.m.– nær Holstebro

Mindstepris (inkl. moms)
200,-
Lystlundvej
Ulfborg Se på kort
Kontakt annoncøren

Polterabend Vestjylland Ulfborg nær Holstebro, Lemvig & Ringkøbing.

Fodboldgolf, Bubble Soccer, Lasergame, Skydesimulator, Fodbold Pool, Stødbånd m.m.

Eventcenter / Actioncenter.  I kan vælge imellem vores aktiviteter, eller I kan tage dem alle sammen. Det bestemmer I helt selv. Priserne er for de enkelte aktiviteter. I kan også købe vores populære polterabendpakke: ”3 aktiviteter på 3 timer”.

Se pakkeløsning/rabatmulighederne på hjemmesiden ved at klikke på hjemmesidelinket i infoboksen under billedet.

Priser:

Fodboldgolf på en af Danmarks absolut bedste og mest velholdte 18 huls baner. Fodboldgolf er en herlig aktivitet for alle uanset evner med en fodbold. Fodboldgolf er sjovt og hyggeligt for både små og store grupper.

Pris: Voksen (18 år og derover) 100 kr. for alle de runder I orker, børn 50 kr.

Bubble Soccer Ifør Jer store plastikbobler så kun benene er frie, og så går det ellers løs på fodboldbanen. Det er både sjovt at være med til og at kigge på. Vi garanterer sved og gode grin.

Pris: Opstartspris 600 kr. og herudover 50 kr. pr. deltager.

Lasergame på udendørs bane. Noget af det bedste udstyr på markedet. Lasergame er sjovt for alle og vi kan indstille vores udstyr til mange forskellige spil. Tag praktisk tøj på, vi ser både rullefald og det der er værre.

Pris: Fra 100 kr. pr. person 

Crazy Electro Ball, sjov med stødbånd (set bl.a. hos Breinholdt & Venner). Giv dine venner stød imens de spiller fx fodbold, fodboldgolf eller beachvolley. Uanset hvad, så er det sjovt at trykke på knapperne og kigge på (nogen siger at det er sjovt at være med til også).

Pris Crazy Electro Ball: 300 kr. pr. time for 6 sæt. 

Crazy Promille Ball – så behøver I slet ikke at tage alkohol med, måske. Brillerne virker, som om I har en promille på 1,5 og så kan I jo se, hvor let det er at ramme hullerne i fodboldgolf eller at ramme bolden i beachvolley.

Pris Promille Ball: 300 kr. pr. time for 6 sæt. 

Sumobrydning Kæmpedragter og en skumhjelm med hestehale der får Jer til at føle Jer som rigtige sumobrydere fra Japan. Særligt sjovt når deltagerne skal op at stå igen.

Fri leg i en time for 800 kr. uanset hvor mange I er

Fodboldpool (8-ball) på Danmarks absolut fedeste fodboldpool-bord. Basis for grin og intens konkurrence i hyggelige omgivelser, nøjagtigt som i ’rigtig’ pool.

Lej fodboldpool-bordet i en time for 200 kr. uanset hvor mange personer I er.

Skydesimulator. Skydning med skydesimulator i høj grafisk kvalitet og præcision på under 1 millimeter. Vælg imellem forskellige scenarier og mærk suset, når I tager på fx vildsvinejagt eller løvesafari og oplev glæden ved at konkurrere om, hvem der kan skyde flest dåser eller badebolde.

Frit spil i en time for 400 kr. uanset hvor mange I er.

Fodboldpool og Skydesimulator er indendørs aktiviteter i ’Kamphjørnet’. Book ’Kamphjørnet’ i nogle timer, så I kan være flere og udnytte tiden optimalt. I ’Kamphjørnet’ er der også et område med caféborde og stole og I kan have det hele for Jer selv.

Prisen for 2 timer i Kamphjørnet er 1000 kr. for op til 12 personer.

Alle tider er inklusiv instruktion og opstart.

Spisning og øvrige faciliteter

Nå I har betalt for aktiviteterne kan I frit benytte vores faciliteter. Vi har stort areal med fodboldbane, beachvolley og terrasse med borde og bænke. Vi har grill som I kan låne gratis og stort, lækkert indendørs opholdsrum. Vi har fine køkken-, bad- og toiletfaciliteter og vi glæder os til at hjælpe med Jeres polterabend, herretur, tøsetur eller firma arrangement.

Indhent tilbud idag

Firma event?
Play-Time/Vesterhavets Fodboldgolf hjemmeside
Play-Time/Vesterhavets Fodboldgolf tlf nr.
20 18 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier