Open top partybus - Sjælland/København

Længde
1-8 timer
Sted
København & Sjælland
Kontakt annoncøren

Kør i cabrioletbus på Sjælland

Cabrioletbussen er den perfekte ramme for jeres polterabend. Stort musikanlæg, dansegulv, køleboks på 130 liter og disco lys. Vores Cabrioletbus er godkendt til 35 passagerer.

Det unikke ved Cabrioletbussen er, at I kan holde jeres fest under åben himmel. Taget kan rulles tilbage, og vinduerne kan fjernes. I får samme effekt som studenterkørsel. Vinden i håret og opmærksomhed fra dem, I kører forbi. Cabrioletbussen er den eneste af sin slags i Danmark. Begynder det at regne, kan vi hurtigt rulle taget på og sætte vinduer i. Vi medbringer vinduerne under turen.

I medbringer jeres egne drikkevarer. Der er installeret køleboks, så drikkevarerne holdes kolde. Det er tilladt at drikke og spise i bussen. Der er ikke tilladt at ryge.

Med et mini jack stik kan selv tilslutte jeres mobiltelefon, iPod eller anden MP3 afspiller til musikanlægget. Ønsker I at få en dygtig DJ med på turen, arrangerer vi det.

Vil I vil have et anderledes minde fra jeres polterabend, kan I få et eller flere GoPro Hero3 action kameraer. Vi installerer kameraerne og uploader materialet, så I har adgang. Efterfølgende får I videoerne, så I kan dele dem med deltagerne.

GoPro kan i lighed med DJ tilkøbes.

BOOKING: Ring og få et tilbud eller skriv til os på mail formularen.

Cabrioletbussen kører fra og med april til og med oktober. Cabrioletbussen har garage ved Køge på Sjælland. Kontakt os for et tilbud til jeres polterabend. Det bliver en fest I aldrig glemmer.

Indhent tilbud idag

Festbusser.dk ApS hjemmeside
Festbusser.dk ApS tlf nr.
26 59 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk