Paintball i Kolding

Længde
2-3 timer
Deltagere
8 - ? personer
Pris pp. (inkl. moms)
160 - 450,-
Mindstepris (inkl. moms)
1.280,-
Dons Landevej 83
6000 Kolding Se på kort
Kontakt annoncøren

Adrenalinfyldte paintball baner i Kolding

Få et adrenalinfyldt polterabend når alle deltagere skal udfordre hinanden i paintball. Vi udlåner kostumer hvis I ønsker at klæde gommen ud. Ved Kolding Paintball har i muligheden for at skifte imellem vores 3 forskellige paintball baner. Banerne er bygget i 1992 og er løbende blevet optimeret for at skabe de mest optimale forhold for en action fyldt paintball kamp.

Når I booker, kan I vælge imellem forskellig varighed og kuglepakker. Her har i mulighederne for at vælge at betals pr. kugle, for en pakke på 500 kugler per deltager eller frit kugleforbrug.

Paintball startbeløb i 2 timer eksl. kugler kr. 120,- Startgebyr
Paintball startbeløb i 3 timer eksl. kugler kr. 140,- Startgebyr
Paintball 2 timer med frit kugleforbrug kr. 450,-
Paintball 2 timer med 500 kugler kr. 350,-
Paintball 3 timer med 500 kugler kr. 450,-
Kugler – 0,80 kr. pr. stk. – 50 stk. pr. opfyldning kr. 40,-

 

For at booke skal i minimum være 8 deltagere.

Ved Paintball Kolding vælger i selv jeres spiltype vi står klar til at vejlede og sikre at reglerne bliver overholdt. Blandt nogle at vores mest populære spiltyper er:

Team Deathmatch: Her gælder det for det ene hold at eliminere alle spillere på det andet hold.

Capture the flag: Her har hvert hold et flag som de skal forsvare, samtidigt skal de forsøge at få fat i modstanderens flag, og returneret det til ens egen base. Det hold der først får fat i modstandernes flag og returneret det 3 gange har vundet.

King of the Hill: Her skiftes holdende til at holde en given position imens det andet hold angriber. Denne spiltype er på tid, efter første runde skifter holdende position og til sidst vinder det hold der har den bedste tid.

Vores Paintball baner ligger på triangler i Kolding. Kun få minutter fra motorvejen og Kolding storcenter. Giv og et kald hvis der er brug for yderligere information.

KOMBI-PAKKER

Se også vores kombipakker på vores hjemmeside hvor i har muligheden for at kombinere paintball med en tur i vores nervepirrende klatrepark med jyllandslængste svævebane og kilometervis af udfordringer i op til 20 meters højde.

Indhent tilbud idag

Firma event?
Hjemmeside
Tlf nr.

Andre aktiviteter fra Funky Monkey Park

Andre aktiviteter i samme kategorier