Randers sjoveste indendørs klatreunivers – 16m op

Længde
2 timer
Deltagere
4 - 30 personer
Mindstepris (inkl. moms)
1.500,-
Hadsundvej 164
Randers NØ Se på kort
Kontakt annoncøren

Randers sjoveste indendørs klatreunivers – 16m op

Start inden kl. 10 og få KlatreAutomaten for jer selv

★ 2 timers fri klatring og dagens konkurrence, inkl. klatresele, instruktør og automatisk sikring, fast pris kr. 1500,- for op til 15 personer

★ Herefter koster det kun kr. 75,- /person flere end 15

★ Max 30 klatrende personer.

Kickstart den fedeste polterabend hos os inden de våde varer kommer på bordet – medbring gerne alkohol til at nyde efterfølgende. Det er tilladt at medbring mad og drikke, der kan nydes i CafeKaffeAutomaten.

Vi tilbyder også mad og drikke fra kr. 50,- /person. Start fx dagen hos os med vores hyggelige morgenmads-bord eller få en lækker sandwich med på farten.

Om det er polterabends, klubber, større og mindre grupper, der leder efter action og sjove aktiviteter som en del af et dags-program eller til at starte årets sammenkomst, så åbner vi gerne KlatreAutomaten hele døgnet ved mindstepris på kr. 1500,-

Lad os give jer en kæmpe oplevelse og ryste jer sammen med vilde udfordringer.

Passer det bedre i vores almindelige åbningstid fra kl. 12-17, så koster det kr. 150,- /person inkl. to timers klatring, klatresele og instruktør.

Uanset hvornår I kommer, så er tilskuere naturligvis velkommen ganske gratis og indgår ikke i de max 30 personer. Vær opmærksom på tilskuere i ift. evt. madbestilling.

Der er mere end 15 forskellige super fede klatreaktiviteter, som bl.a. er velkendte klatrevægge, bouldervæg (klatring uden sikring), kassestabling og sjove alternative vægge med traktordæk, møbler, gymnastikreb, og lign. Vi har en kapacitet på ca 30 klatrende personer pr to timer, da man ofte klatrer sammen i makkerpar eller grupper, så man kan få en pause indimellem også.

Vores automatiske sikring gør at mange kan klatre på samme tid uden en masse kø. Der er ingen der skal agere sikringsmand. Alle kan være med uanset erfaring eller mangel på samme. Desuden er vores uddannede instruktør til stede under hele arrangementet, der har opsyn med jer og kan guide/hjælpe ved behov. Eneste sikkerhedskrav er max vægt på 150 kg og du skal kunne få vores hoftesele på.

Er bruden/hovedpersonen gravid? – Såfremt hun er sund og rask, er det ikke noget problem. Som ovennævnt skal hun kunne få hofteselen på og denne skal spændes over hoftebenet, dvs. at højgravide kan være udfordret. Klatringen er ikke noget problem grundet vores sikringssystem.

Du skal altså ikke nødvendigvis være ekspert i klatring for at besøge KlatreAutomaten i Randers, ligesom du heller ikke behøver en masse særligt udstyr, som fx klatresko, klatresele og lign. Vi står for al sikkerhed og du skal kun koncentrere dig om at have det sjovt.

Dagens instruktør er garanteret også frisk på at vise jer et trick eller to.

PRAKTISK:

  • Booking sker via mailformularen eller pr. tlf
  • Se gerne vores blanket om regler og ansvar på hjemmesiden
  • Toiletter er der på området
  • Omklædningsrum findes i KlatreAutomaten, så I hurtigt kan skifte hvis det er nødvendigt inden næste punkt på programmet.
  • HUSK en varm trøje og evt. et par tynde handsker, da KlatreAutomaten ikke er opvarmet og man skal klatre sig til varmen. (Vi sælger også handsker)
  • Tilskuere kan med fordel klæde sig på som var de udenfor, dog er der lunt i CafeKaffeAutomaten.
  • Klatresko ikke nødvendig
  • Gode parkerings-muligheder
  • Busser kan nemt komme ind og vende på området
  • Cykelsti hele vejen

Presse:

https://amtsavisen.dk/randers/En-to-tre-Klatre-Automaten-er-aaben/artikel/365875https://ugeavisen.dk/randersonsdag/Nu-aabner-Klatreautomaten/artikel/336287http://randers.netavis.nu/pop-svaevebane-aabent-hus-ny-klatreforlystelse/http://randersidag.dk/?Id=20018

http://randersidag.dk/?Id=20569

Indhent tilbud idag

Firma event?
KlatreAutomaten ApS hjemmeside
KlatreAutomaten ApS tlf nr.
22 33 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier