Fællessang, leg og bevægelse

Længde
1-2 timer
Deltagere
5 - 50 personer
Mindstepris (inkl. moms)
2.000,-
Sted
Hele landet
Kontakt annoncøren

Sang som teambuilding - polterabends, private og firmaer  

Hvorfor sang som teambuilding?

Fordi I kan få en sjov og musikalsk oplevelse med sang som teambuilding. Vi skal klappe, trampe, lege, grine og synge sammen - gerne flerstemmigt. Fokus er på fælles deltagelse og den gode stemning. Det kræver ingen musikalske færdigheder at være med - kun lyst til at kaste sig ud i det! Jeg tilpasser naturligvis programmet efter jeres niveau, så både nybegyndere og øvede og alle derimellem kan deltage.

Hvem kan bruge sang som teambuilding?

Sang som teambuilding egner sig til mange slags arrangementer og events: polterabend, firmaarrangement, sommerfest, julefrokost, fødselsdag, konfirmation, ryste-sammen-dag i idrætsforeninger mm. Kort sagt alle de steder, hvor I gerne vil finde fælles fodslag og fokusere på fællesskabet - samtidig med at I har mulighed for at udfordre jeres personlige mod og samarbejdsevner.

Praktiske forhold vedr. sang som teambuilding:

Vi skal vi bruge et lokale, hvor vi alle kan stå i rundkreds. Jeg medbringer guitar og et lille anlæg, så der skal være adgang til strøm. Hvis I foretrækker det, kan vi være i mit lokale i Aarhus N (max 15 pers), hvor der efterfølgende også er mulighed for en pause i haven. Her er gode parkeringsmuligheder.

Instruktøren til sang som teambuilding:

Jeg er uddannet sanger og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium og har taget et semester fra Diplomuddannelsen i Rytmisk Korledelse ligeledes fra konservatoriet. Derudover har jeg læst en læreruddannelse med musik og dansk som linjefag. Jeg har også en børneyogauddannelse i bagagen. Jeg har mange års erfaring med at undervise børn, unge og voksne i sang, musik og bevægelse mm. I er derfor i de bedste hænder hos mig.

Kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud. Jeg glæder mig til at synge med jer!

Priser for sang som teambuilding:

Sang som teambuilding: 30, 45 eller 90 min 

Priser fra 2000 kr

Deltagerantal er fra 5 stk. Der er ingen øvre grænse for deltagere.

 

Anbefaling fra en tidligere deltager i sang som teambuilding:

"Den sjoveste time vi længe har haft i vores personalegruppe da vi sang og dansede med Christina i sidste uge. 1000 tak for en rigtig fed oplevelse. Mange hilsner Den Boligsociale Helhedsplan, Østjysk Bolig." Dorte Mariager

 

Indhent tilbud idag

Yndlingssangen hjemmeside
Yndlingssangen tlf nr.
61 71 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Yndlingssangen

Andre aktiviteter i samme kategorier