Sejlbåds Cruise på Øresund

Tid
4-24 timer
Deltagere
2 - 12
Pris p.p. (Inkl. moms)
550 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
5.500 kr.
Tuborg Havnepark 15
Tuborg Havn (Hellerup) Se på kort
Kontakt Annoncøren

Oplev Øresund på den helt rigtige måde med en sejltur ombord på Sejlbåden Marlin. Vores eventsejlads er en helt ny måde at opleve vandet på og er perfekt til enhver anledning, hvad enten det er en romantisk kærestetur, polterabend, teambuilding, fødselsdagsfest eller årets herre- eller dametur.

Marlin er en Beneteau Oceanis 48 fra 2014, som er bygget til at krydse de store oceaner, men som også er perfekt til sejlture på Øresund. Den er rigget med rullestorsejl og rullegenua, som gør sejlhåndteringen nemmere, og er udstyret med alt tænkeligt sikkerhedsudstyr.

Vi tilbyder to forskellige sejlkoncepter: en privat skræddersyet sejlads, hvor I kan leje hele båden inklusive kaptajn og gast, og en Sundowner sejlcruise, hvor destination og tid er forudbestemt. På Sundowner sejlcruise sejler vi hver onsdag og torsdag aften fra kl. 17.00-21.00, og prisen er 750 kr. per person inklusive mad og drikke.

Uanset hvilken sejltur I vælger, er vores mål at give jer en sikker og sjov oplevelse på vandet. Vi tilbyder også lækre cateringmuligheder og kan bestille alt fra sushi til brunch, og vi har en masse dejlig vin og andre drikkevarer ombord.

Så tag med ombord på Sejlbåden Marlin og oplev Øresund på den helt rigtige måde. Book din sejltur allerede i dag :-) 

At være på en Sejlbåd er en helt specielt oplevelse, især denne sejlbåd er helt specielt. Er I på udkig efter et unikt og intimt event skal I prøve et sejlbåds Cruise med Marlin Sail. Vi sørger for mad & drikke + en uforglemmelig oplevelse.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Marlin sail

Marlin sail :
Marlin sail Tlf nr.
51 17 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier