Skydning i hele landet

Længde
1 time
Deltagere
6 - 200 personer
Sted
Sjælland
Kontakt annoncøren

Pistolskydning er populært, og denne gang kan vi både komme til jer eller I til os.

Denne aktivitet er perfekt til jeres polterabend, da vi både kan komme til jer eller I kan komme til os. Vores kraftfulde ’’Goverment’’ hardball-pistol, som skyder mere end 105 meter i sekundet, danner rammerne om en sjov og adrenalinfyldt skydekonkurrence. Med mere end 400 km/t, smadrer I dåser i en konkurrence, hvor man á 2 til 3 pr. hold, dyster om at blive dagens bedste skytte. Vi medbringer alt udstyr som skal bruges til konkurrencen, og har selvfølgelig altid sikkerheden som første prioritet.

Konkurrencen

Til konkurrencen skyder I 1 time. Her vil alle på holdet skulle samle point ind, i forskellige udfordringer. Først skal I ''lære'' pistolen at kende, hvorefter I skal skyde om point som samles ind ved at ramme dåserne. Som konkurrencen skrider frem, bliver der mulighed for at samle endnu flere point sammen, i takt med I også bliver bedre og bedre. Her vil I b.la. skulle skyde på længere afstand end I startede.

Sikkerheden og lokation

Vi med bringer pavillioner med side ''stykker'' som betyder, at de små plastikkugler som der skydes med, ikke pludselig farer et andet sted hen. Skulle det være dårligt vejr, så medbringer vi papaplyer og en pavillion I kan stå under. Alle får sikkerhedsbriller og en gennemgang af hvordan man behandler en Hardball-pistol forsvarligt. Selvfom det ikke er rigtig ammunition, så river pistolerne stadig dåser op, så vi skyder selvføglig ikke på hinanden.

Vi kan lave denne ''mobile-pistolskydning'' i hele landet. Ønsker I at komme til os, har vi lokation i Ballerup eller ved Grøndalscenteret ved Bellahøj. Vi kan også komme til jer, dette kræver dog en skriftligt godkendelse / accept af det sted vi skyder på. Denne aktivitet kan både laves indendørs og udendørs.

 

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter fra Complete Event

Andre aktiviteter i samme kategorier