Spa oplevelse - Stor jacuzzi og lækkert Orangeri

Længde
2 timer
Pris pp. (inkl. moms)
150,-
Mindstepris (inkl. moms)
2.250,-
Lille Havdrupvej 1
Roskilde/Køge (Havdrup) Se på kort
Kontakt annoncøren

Spa-oplevelse med masser af forkælelse

Tilbring et par helsebringende timer i gode veninders selskab i vores lækre SPAeri med al den luksus, I kan tænke jer. I har hele klinikken for jer selv. Den store jacuzzi med plads til 6 personer er en sand nydelse med et hav af boblende massagestråler til alle, og i vores Orangeri kan I efter badet nyde kølige eller varme drikke alt efter årstiden. Hvis I ønsker det, tænder vi også saunaen.

Med i arrangementet hører 20 min. massage til bruden, hun vælger selv om det skal være ansigt, krop, fødder etc., vi afslører ingenting om massagen når I kommer, og massøren dukker først op, når I sidder i jacuzzien.

Vores erfaring er, at gode veninder hurtigt selv skaber en vidunderlig stemning, og derfor putter vi ikke andre ting ind i arrangementet end ren nydelse, men I har mulighed for også at få tilknyttet en make-up artist, hvis I ønsker det. Eller hvis I har andre ideer, er I velkomne, I kan også sagtens blive her længere og indtage lækker CAFE mad i Orangeriet, inden I skal videre.

Pris

2250 kr for ca. 2 timer (op til 6 pers, herefter 150 kr ekstra pr. pers)

I prisen er inkl. drikkevarer og snacks (efter aftale) samt badekåbe, håndklæder, slippers, I skal blot medbringe badetøj og personlige toiletsager. Der er alle faciliteter på stedet til at I kan komme flotte videre i byen.

Beliggenhed

SPAeriet ligger i naturskønne omgivelser på en gård i Gl. Havdrup, kun 10 min. fra Roskilde/Køge, 5 min fra motorvejen og 30 min fra København.

Tøseaften

Flere af vores gæster bliver faste kunder efter denne oplevelse, så det er også en oplagt mulighed at booke stedet til ren hygge med veninder.

Indhent tilbud idag

Firma event?
SPAeriet hjemmeside
SPAeriet tlf nr.
20 25 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier