Escape room

Find her vores oversigt over escape room aktiviteterne, live escapegames, mystery room og mindquest oplevelserne i København, Århus og Aalborg. Udbryderspil har mange navne, så nogen kalder dem exit games eller escape room, mens andre kalder det mind quest, fordi det er et hjernevrider job at løse gåderne for at slippe ud af de forskellige escape room opsætninger.

Live escape games er for alle – unge og gamle, tykke og tynde, for det handler om samarbejde.

Mystery Room – Escapegames i København

Mystery Room – Escapegames i København

Uforglemmelige polterabend oplevelser hos Mystery Makers. Tag jeres brud/gom med i et af vores Mystery Rooms, og få rystet hele polterabend gruppen godt sammen i en gådefuld oplevelse.
1267 København K
Escape Room i Aalborg – hos Funcenter i Aalborg

Escape Room i Aalborg – hos Funcenter i Aalborg

Prøv det nyeste - vores Escape Room Aalborg.
Oplev at blive superhelt i et Live Escapegame / udbryderspil i Aalborg.
Aalborg Eventcenter - mulighed for pakkeløsning.
9000 Aalborg
Live escape game – København

Live escape game – København

Timequest er ny populær samarbejdsaktivitet for den sofistikerede Polterabend. I teams på 3-6 bliver låst inde i et rum fyldt med gåder, mysterier og skjulte spor.
1254 København K
ESCAPE ROOM BY MIDGAARD EVENT i København

ESCAPE ROOM BY MIDGAARD EVENT i København

ESCAPE ROOM er indviklede gåder, overraskende momenter, adrenalinsus og gåsehud. I har 60 min. til at samarbejde om at løse gåder og komme ud af vores specialudviklede Da Vinci rum.
2100 København Ø
Live Escape Game – Århus

Live Escape Game – Århus

Escape Factorys 3 escape rooms er den perfekte event til en polterabend. Opdag hvor sjovt det er at samarbejde og være kreative i et spændende rum fyldt med aha- oplevelser og high-fives.
Århus C
Secret Live Escape Game – Escape Room i Århus

Secret Live Escape Game – Escape Room i Århus

Til alle jer der elsker detektiv arbejde, at løse gåder og finde ledetråde. Til Live Escape Game i Århus er I fanget i tema rum: Secret Casino, Room of Magic eller Vampire Hunters. Slip ud i tide!!!
8000 Aarhus C
Brain Game CPH – Live Escape Games København

Brain Game CPH – Live Escape Games København

Udfordre den kommende gom eller brud til at slippe ud af vores escape rooms inden for 60 minutter! Giv jeres polterabend et lille tvist med en time fyldt med gåder, mysterier og en lille smule gys. Vores escape games er en uforglemmelig oplevelse!
1123 København
BreakoutRoom – Live Escape Games

BreakoutRoom – Live Escape Games

BreakoutRoom i Rødovre er blandt de største udbydere af Escape Rooms i Danmark med ca. 500 m2 dedikeret til Escape Rooms.
2610
Escape Room i Wilt – prøv også bumperfodbold, lokumsræs m.m.

Escape Room i Wilt – prøv også bumperfodbold, lokumsræs m.m.

Escape Room hos Wilt i Svendborg - Det er sjovt og udfordrende. Kan i klare udfordringen i løbet af en time?
5700 Svendborg
BreakoutRoom – escape game i midten af København

BreakoutRoom – escape game i midten af København

BreakoutRoom i København er en af de nyeste udbydere Escape Rooms i København med 3 forskellige rum.
1256 København K
Escape Room i Frederikshavn – Eventyr, adrenalin og sjov

Escape Room i Frederikshavn – Eventyr, adrenalin og sjov

Tag på et eventyr, hvor jeres hold har 60 minutter til at løse missionen. Oplev et adrenalin-sus ved at kæmpe jer igennem vores opgaver og gåder. Vi har 3 eventyrlige oplevelser - heriblandt Danmarks eneste virtual reality escape room uden for KBH.
9900 Frederikshavn
Escape Rooms i Aarhus Midtby

Escape Rooms i Aarhus Midtby

Prøv kræfter med Escapists udfordrende og underholdende escape rooms! Kan jeres team stjæle den kostbare Bol’Shoy-diamant fra Aarhus Nationalmuseum eller desarmere atommissilerne ombord på USS Triton inden tiden løber ud?
8000 Aarhus C
Sjove aktiviteter til polterabend i Roskilde. SUP, Kajakpolo, Havkajak, MTB, Outdoor Escape game og outdoor wellness

Sjove aktiviteter til polterabend i Roskilde. SUP, Kajakpolo, Havkajak, MTB, Outdoor Escape game og outdoor wellness

Ved fjord og skov – SUP, Kajakpolo, Havkajak, MTB, Outdoor escape game og outdoor wellness – på Roskilde Havn.
4000 Roskilde
Vi kan overraske med et EscapeRoom I stuen eller værkstedet!

Vi kan overraske med et EscapeRoom I stuen eller værkstedet!

På Nørrebro har vi bygget et transportabelt escaperoom som vi bringer ud til hele københavn - nordsjællands området. Perfekt til at overraske bruden eller gommen med en sjov og overraskende oplevelse hvor de mindst venter det!
Sted aftales v. booking
Escaperoom – Beliggende i Næstved eventcenter

Escaperoom – Beliggende i Næstved eventcenter

RiddleRoom er et escaperoom, beliggende i Næstved. Sammen med dine venner skal I løse gåden om familien Rosenbecks mystiske død i familiens børneværelse.
4700 Næstved

Escape room – Live Escape Games – Mindquest – Udbryderspil

Escape room stederne har vidt forskellige setting, så hvert sted har sin historie eller mysterium, der skal løses, før man slipper ud af fangenskabet. Nogen kalder legen for mystery escape, room escapegame, udbryderspil osv, men som ordene siger, handler det alt sammen om at finde ud af, hvordan man kommer hurtigst muligt ud af et fangenskab. I  Mystery Room f.eks er setuppet, at I er låst inde i et underjordisk laboratorie og kun har 60 minutter til at finde de skjulte objekter, løse gåder og knække koder for at slippe ud igen. Det kræver snilde, betænksomhed og måske lidt held.

I et af de andre scenarier er jeres gruppe  en del af et mystisk eksperiment, hvor intet er, som I tror eller det plejer at være. Overraskelses momentet er noget af det fede ved Escape Games. For at komme ud i tide, må I opdage jeres skjulte evner, og hvordan I kan bruge hinandens styrker. Escape room legen er både for de intellektuelle, konkurrencemennesker og de mere nørdede. Her er det andre end sportsmenneskene, der har mulighed for at brilliere. Kommer I ud i tide eller er I stuck?

Der bliver hele tiden opfundet ny spændende rum at arbejde sig ud af, så for jer der tænder på dette hold øje med siden. Vi får forhåbentlig snart et Escape game i Aalborg og Odense.

Hvad kan escape room legen bruges til?

Kan mystery rooms kun bruges til polterabend? Nej, selvfølgelig ikke. Det er rigtig populært at sætte sit personale på prøve festligt indslag til tema dage eller de berømte teambuilding arrangementer. Teambuilding er så meget andet end at bygge tømmerflåder eller klatre i træer eller bestige siloer for at rappelle. Room escape games er super, fordi det er intellektuelle udfordringer og selv en gruppe mænd på herretur finder mystery room oplevelserne mega interessante.

Lidt historie

Konceptet siges oprindelig at stamme fra Japan. I Europa startede escape games så i Paris, som et nyt populært underholdningsfænomen og det har hurtigt spredt sig til  storbyer i en hel masse lande og nu også Danmark. Live escape games er et nyt koncept, som dem, der har prøvet det taler virkelig godt om. Folk er vilde med det, fordi der skal trækkes på folks kreativitet og samarbejdsevner og fordi der her er brug for de snørklede hjerner og dem med sans for at løse gåder.
Nu har vi hele 5 steder, med hver sine settings, forskellige udfordringer og gåder der skal løse.

Escapegame København

Mystery Room har de største lokaler og kan tage de største grupper af gangen. De har 2 rum The killing Fields med en seriemorder og det andet rum er et hemmeligt laboratorie, man skal finde ud af i tide.

Hos Mindquest har de 3 forskellige rum og har udbudt dette som nogle af de første i Danmark. I bliver lukket ind i et rum 3-6 mennesker i en time og må lede efter mystiske gåder for at løse mysteriet. I kan f.eks. vælge imellem bomben i Oberst Konrads kontor hvor i skal lokalisere og dearmere en bombe. Eller I kan vælge Bankboksen – I bedste Olsenbande stil kommer i ind på Bank vagtens kontor. Han er til frokost i 60 minutter. Jeres opgave er soleklar. Bryd ind i Bankboksen knæk alarmsystemet og stjæl “North Star” verdens største diamant.

Hos Mystery Escape er scenen sat til et fransk gods i starten af 1900 tallet. Marie de Meauconduit er blevet myrdet. I bliver lukket inde i Maries dagligstue, hvor I skal befri hendes sjæl for at komme ud af rummet igen. I skal finde koder, nøgler og spor blandt Maries ting og løse en række hjernevridende opgaver. Tiden er knap, så I får brug for teamwork og kreativ tænkning. I vil blive overrasket undervejs i spillet, pulsen vil stige og Maries verden byder på en række gåsehudsfremkaldende elementer.

Hos Key Hunt, som er den nyeste, er der både en piratkahyt og et Egyptisk gravkammer for en hedengangen farao. Det handler simpelt hen her, som altid om at man skal slippe ud på en fastsat tid, ved snarrådighed, kløgt og det berømte samarbejde.

Alle vores Live Escape Game København aktører har fantastiske steder med hver deres historier. Så man er bestemt ikke færdig med exit games København, fordi man har besøgt ét af stederne. Kom med en ny gruppe og besøg et af escape cph stederne og få en helt ny oplevelse.

Escape game Jylland

Escape games Århus

Så er Århus også kommet på landkortet med med Live room escape games. I Århus har vi Escape Factory, som har 3 escape rums. Et rum er fra 2. verdenskrig med en frygtelig forhørsleder, hvor deltagerne skal finde nogle hemmelige tegninger inden forhørslederen vender tilbage. Det har de som altid 60 minutter til at klare.

De 2 andre rum er alkymistrum, hvor alle løjerne foregår. Temaet her er et 1700-tals laboratorium med duftende urter og boblende, sydende gryder. Det siges at alkymisten har skjult en sagnomspunden skat et eller andet sted i sit laboratorium. Hvem finder skatten førrst af de hold? Der er 2 ens rum, fordi nogle grupper gerne vil dyste på identiske præmisser, for at se hvilken gruppe, der klarer sig bedst, så en retfærdig vinder kan kåres. Det maksimale antal deltagere i  mystery escape rooms i Århus er lige nu 15.

Det nyeste sted med escape room  i Århus er Secret Games hvor der er et magisk rum, hvor en uhyggelig trold på jagt efter jer. I er elever fra de bedste magiske skoler i verden og nu skal I bruge magiske objekter til kom ud af rummet.

Det andet escape room de har i Århus er et Casino Royal. I har har vundet en million på kasinoet, men de vil de ikke udbetale jer pengene. I bliver anklaget snyderi og låst inde. I skal så slippe ud, før gangsterne kommer tilbage og straffer jer. Så Århus er kommet helt frem i skoene hvad Live Escape Games Århus angår og der er vist endnu et på vej.

Fandt du ikke, hvad du søgte? Vælg en anden kategori her

Brug for transport? Kostumer, parykker eller briller? Skal aktiviteterne komme til jer?

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close