Stomp workshop - hele Jylland og Fyn

Længde
1 time
Deltagere
4 - 300 personer
Mindstepris (inkl. moms)
2.500,-
Sted
Hele Jylland
Kontakt annoncøren

Polterabend med Stomp – Hele Jylland

Få en musikalsk, energifyldt og supersjov oplevelse med stomp.

Alle kan være med og stomp er den perfekte aktivitet, når en polterabend eller anden fest skal skydes i gang!

Vi kan tilbyde en stomp-workshop på ca 45 minutter, bestående af rytmisk opvarmning med klap, tramp og skrål, efterfulgt af "bigband" med alle deltagere på spande, baljer, dåser m.m. Fokus ligger på fælles deltagelse, at det skal være sjovt og samtidig udfordrende for alle, uden at gå på kompromis med det musikalske. En stomp-workshop er en sjov måde at få rystet en polterabend sammen på og det er ikke nødvendigt at have forudgående erfaring med musik og rytmer. Vi sætter programmet individuelt og kan skrue op og ned for niveau.

Til en polterabend kommer vi typisk 1 instruktør og medbringer naturligvis alt nødvendigt stomp-grej. Vi skal bruge et lokale med ca. 1-2 m2 pr. deltagere. Om sommeren er der nogle der vælger en park eller en privat have etc. Der er også mulighed for at være i vores lokale i Aarhus N (op til 15 personer).

Priser:

Vores priser er individuelt tilpassede, men startprisen er 2500 kr. Hertil kommer der transport-tillæg, alt efter hvor i landet I holder polterabend. Vores base er Østjylland og er I langt væk, henviser vi gerne til samarbejdspartnere tættere på jer.

Kontakt:

Ring og få en uforpligtende snak eller brug kontaktformularen for at sende en mail. Angiv gerne ca. antal personer og HUSK at skrive, hvor arrangementet skal afholdes og i hvilket tidsrum. Vi svarer indenfor 1 dag og vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

Andre arrangementer:

Vi laver i øvrigt stomp til alle slags arrangementer og events og har udstyr til 300+. Firmafest, konference, event, julefrokost, i idrætsforeninger, konfirmationer og fødselsdage m.m. er eksempler på typer af fester og arrangementer, hvor stomp er en oplagt ”icebreaker”.

Vi består af 4 engagerede musikere og har mere end 10 års erfaring med stomp. Vi har afholdt hundredvis af workshops for glade kunder rundt omkring i landet.

Indhent tilbud idag

Christina Dahlerup hjemmeside
Christina Dahlerup tlf nr.
61 71 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier