NYHED

Teater for sjov - Improteater om parforhold

Længde
1-2 timer
Deltagere
5 - 50 personer
Pris pp. (inkl. moms)
150 - 300,-
Mindstepris (inkl. moms)
1.500,-
Sted
Privat eller på café (København og Sjælland)
Kontakt annoncøren

Inspirerende og sjovt event om parforholdets dilemmaer - med grine garanti!

Skal vi sætte fokus på det kommende brudepars forhold på en sjov og uformel måde?

Vi kender alle de små daglige irritationer og konflikter, der kan opstå i et parforhold. For at klæde det kommende par på så godt som muligt, vil vi komme til jer med en vært og 2 skuespillere, som er klar til at kaste sig ud i at improvisere en scene med et dilemma fra brudeparrets dagligdag. Med kærlig og underholdende guidning fra værten finder vi sammen frem til dilemmaet på dagen. Vi har også altid selv dilemmaer med, hvis det er det i ønsker.

Når vi i fællesskab er færdige med at lave en (næsten) tro scene fra den kommende brudepars hverdag, spiller skuespillerne scenen. I samarbejde med værten vender og drejer vi dilemmaet. Skuespillerne spiller så de løsninger og idéer I kommer med. På den måde hjælper I dem på vej med en idébank til at håndtere dagligens små konflikter, så de får et fantastisk ægteskab.

Det er hylende morsomt at se et rigtigt dilemma blive spillet og samtidigt er det også inspirerende og lærerigt for alle i gruppen.  

Det kan være den kommende brud og brudgommen, som deltager sammen. Men det kan også være den ene part – det er op til jer!

Indhent tilbud idag

Det interaktive teater hjemmeside
Det interaktive teater tlf nr.
30 23 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk