Vild klatrepark i Kolding

Længde
1-4 timer
Deltagere
1 - 50 personer
Pris pp. (inkl. moms)
239 - 319,-
Hylkedalvej 23
6000 Kolding Se på kort
Kontakt annoncøren

6 klatrebaner og 60 udfordringer i klatreparken i Kolding

Klatreparken i Kolding byder på en langrække vilde oplevelser. Parken har 6 forskellige baner og over 60 udfordringer samt og masser af vilde svævebaner, så der er noget for enhver smag. En af vores helt store aktiviteter er vores kæmpesvævebane, på 350 meter! I alt strækker banerne sig over flere kilometer mellem trætoppene, og der er baner i 3-17 meters højde. Parken er centralt placeret i den flotte Hylkedal, med grønne og naturrige omgivelser.

Giv bruden eller gommen den vildeste polterabend hvor de kan blive udfordret i trætoppene. Vi låner gerne et abekostume, ud når I giver jeres ham/hende en tur i parken, prøv f.eks. ”Scary Monkey” som er vore mest udfordrende og nervepirrende bane eller en tur på Jyllands længste svævebane på 350 meter over Hylkedalen. Vores park er indrettet på en sådan måde at man selv bestemmer hvilke baner at man ønsker at prøve. Man kan med andre ord selv bestemme hvor vilde banerne skal være, er nogle af jer slet ikke interesseret at komme op i trætoppene. Så er det helt gratis at tage med i parken og følge de klatrende fra jorden. Man skal påregne omkring 3-4 timer for at komme igennem alle vores baner. Efter klatringer har i fri afbenyttelse til vores picnic område hvor i kan nyde jeres medbragte mad og drikke.

Ved vores klatrepark i Kolding tilbyder vi specielle rabatter hvis I vælger en af vores kombi-pakker hvor i har mulighed for at kombinere jeres klatring med Paintball, Bow-Tag eller en grill-selv pakke før eller efter klatringen. Alle aktivitet kan vi tilpasse jeres program for dagen. Se alle vores kombi-pakker på vores hjemmeside eller ring til os og hør hvordan vi kan hjælpe jer, med at få jeres dag arrangeret. For at benytte sig af vores kombi-pakker kræver det at I er minimum 8 deltagere.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Andre aktiviteter fra Funky Monkey Park

Andre aktiviteter i samme kategorier