Vild klatrepark i Odense

Længde
1-4 timer
Deltagere
1 - 50 personer
Pris pp. (inkl. moms)
260 - 319,-
Stærmosegårdsvej 57
Odense Se på kort
Kontakt annoncøren

7 klatrebaner og 85 udfordringer i klatreparken i Odense

Klatreparken i Odense byder på oplevelser for personer i alle aldre fra 3 år og opefter. Parken har med sine 7 forskellige baner, 85 udfordringer og 16 svævebaner, vilde, sjove og udfordrende klatrebaner på alle niveauer. I alt strækker banerne sig over flere kilometer mellem trætoppene. Der er baner fra ½ meters højde til 15 meters højde. Parken er placeret lige ved IKEA, Bilka og Rosengårdscenteret.

Få den vildeste polterabend, lad bruden eller gommen blive udfordret i klatreparken. Vi giver jer muligheden for at låne et abekostume gratis, når I giver jeres ven en tur i parken.

Et sikkert hit på et polterabend er at give den kommende brud eller gom en tur på banen ”Scary Monkey”. Banen byder på en lang række vilde udfordringer i 15 meters højde som blandt andet byder på et kæmpe frit fald.

Efter jeres klatretur, kan nyde et lækkert måltid i vores picnicområde hvor i kan tilkøbe en grill-selv menu ved os, eller låne en grill gratis af os. Vores klatrepark tager typisk 3 timer at komme igennem. Klatreparken i Odense tilbyder en lang række udfordringer i forskellige højder og sværhedsgrader, man vælger selv de baner man ønsker at prøve, så man med andre ord ikke behøver at presse sig selv mere end man ønsker. Ønsker nogle af deltagerne ikke at klatre er man velkommen til at følge dig klatrende fra jorden. Vi har åbent alle ferier og helligdage samt weekender fra slut marts til midt november. Booking at klatring kan laves direkte på vores hjemmeside. Ønsker man at tilkøbe mad efter klatringen eller at booke uden for åbningstiden så udfyld kontaktformularen her på siden med de nødvendige informationer.

Ønsker i at klatre uden for vores normale åbningstid, så er det også muligt. For at booke uden for åbningstiden, kræver det at I er en gruppe på minimum 10 personer,  er i det så har vi muligheden for at sende en instruktør ud at åbne parken kun for jer.

Indhent tilbud idag

Firma event?
Funky Monkey Park hjemmeside
Funky Monkey Park tlf nr.
70 23 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Funky Monkey Park

Andre aktiviteter i samme kategorier