NYHED

Waterloo Nightclub

Længde
1-2 timer
Deltagere
5 - ? personer
Pris pp. (inkl. moms)
395,-
Mindstepris (inkl. moms)
1.975,-
Gammel Kongevej 7
København V Se på kort
Kontakt annoncøren

Private Stripshow på Waterloo Nightclub Copenhagen

Vil I give gommen en Polterabend han sent vil glemme? Så skal dagen selvfølgelig ende på Københavns bedste stripklub, hvor I vil blive mødt af de frækkeste piger. Pigerne vil tage godt imod jer når I kommer og følge jer til jeres reserveret bord tættest på scenen. Her vil I få serveret en flaske spiritus med sodavand efter eget valg. Gommen vil blive taget op på scenen og opleve et private show han aldrig vil glemme. I klubben vil der være NON-STOP stripshow hele natten og vores piger smider alt tøjet!

Pris

395 kr. per person (minimum 5 personer)

Prisen inkluderer entré til klubben, en flaske spiritus (Absolut Vodka, Gordons Gin eller Jack Daniels) med sodavand og et private show

Varighed

Cirka 1,5 time

Åbningstider

Arrangementet skal finde sted i klubbens åbningstid fra 21:00 til 05:00

Booking

Når I har lavet jeres forespørgsel på polterabend.dk, så kontakter vi jer, og aftaler tid og dag – Vi kan selvfølgelig også lave et tilbud efter jeres behov og ønsker. Booking skal seneste ske dagen før igennem polterabend.dk.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Københavns bedste Stripklub.

Ønsker I at vide mere?

Waterloo Nightclub er en eksklusiv natklub, som ligger i hjertet af København. Waterloo Nightclub er Københavns første stripklub, og er derfor kendt for sit gode renommé og frække piger. Vi har alt, hvad du ønsker på ét sted. Flotte shows, dejlig champagne og jeg lover dig – når du forlader os ønsker du at komme tilbage.

Indhent tilbud idag

Firma event?
Waterloo Nightclub hjemmeside
Waterloo Nightclub tlf nr.
33 23 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier