Wellness – Forkælelse i Svømmeland Nørresundby

Tilpasset Corona
Længde
1-4 timer
Deltagere
1 - 50 personer
Pris pp. (inkl. moms)
60 - 73,-
Nørresundby Idrætscenter - Svømmeland, Lerumbakken
Nørresundby Se på kort
Kontakt annoncøren

Wellness – Forkælelse i Svømmeland Nørresundby

Der er mulighed for wellness og selvforkælelse i Svømmeland Nørresundby. Inden i tager i byen, der kan i slappe af og hygge jer i vores saunaer, udendørs spabad samt de mange andre aktiviteter i vores wellness og pool område.

Der kan i vores åbningstid, købes billetter til en pris a kr. 73/pr person, eller Relaxen kan bestilles i forlængelse af vores åbningstid, hvor i har det i 1 1/2 timer for jer selv. Prisen er kr. 2.000,00 for op til 20 personer, dette er inkl. 1 saunagus. Ved mere end 20 personer koster det kr. 60 pr. person udover de 20. Der ud over er der mulighed for at købe øl/vand.

Wellness område med seks forskellige typer saunaer

Med vores wellness har i mulighed for at koble af og blandt andet nyde indendørs og udendørs varmtvandsbassiner med massagedysser og boblezoner samt seks forskellige typer saunaer, der kan give enhver følelsen af velvære og fornyet energi. Vores afdeling med wellness har blandt andet en panoramasauna og Danmarks største Kelosauna, hvor vi laver ca. 30 saunagus om ugen med æteriske olier, ligesom vi også kan tilbyde dampbad, koldtvandskar og brusere.

6 bassiner til vandhundene

Har i brug for lidt afveksling fra afslapningen, vil i kunne benytte vores i alt 6 bassiner, som blandt andet består af vores 50 meter bassin. Herudover består faciliteterne af rutsjebane, motionscenter, og når maverne bliver tomme, er der mulighed for at besøge Cafe NIC’e for en sandwich og øl eller sodavand.

Hvis gæsterne skal forkæles, har vi alt, der skal til for at gøre din polterabend til en fantastisk oplevelse.

Indhent tilbud idag

Nørresundby Idrætscenter hjemmeside
Nørresundby Idrætscenter tlf nr.
98 17 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Kategorier

Andre aktiviteter fra Nørresundby Idrætscenter

Andre aktiviteter i samme kategorier