Wellness Homeparty for hænder og fødder

Længde
? timer
Pris pp. (inkl. moms)
250,-
Mindstepris (inkl. moms)
1.000,-
Sted
Aalborg og omegn
Kontakt annoncøren

Wellness Homeparty i Aalborg & omegn - Oplev lækkert paraffinbad til hænder og fødder

Til dette wellness homeparty kommer I til at forkæle jeres hænder og fødder med lækkert paraffinbad. Professionel fodterapeut fortæller om, hvordan I bedst passer på jeres hænder og fødder. Det foregår hjemme hos jer selv, hvor der er tid til at snakke med veninderne, mens paraffinen og cremen gør jeres fødder og hænder bløde og lækre.

Det får I:

Jeres fødder skylles og sprayes med desinficerende væske. Derefter vælger jeg en fodcreme, olie mv. som passer til netop jeres individuelle fødder. Denne creme lægges på fødderne som en fodmaske. Jeg smører desuden underbene ind i en let creme. Fødderne dyppes 2-3 gange forsigtigt i den lune paraffin. Foden pakkes ind i en plastpose som omsluttes af en sok for at holde på varmen.

Varmen fra paraffinen får cremen til at trænge dybere ind i huden. Varmen fra paraffinen trænger også helt ind i leddene og har nogen af jer lidt ømme fødder, vil de med stor sandsynlighed opleve en smertelindring over kortere eller længere tid. Imens jeg gør den enkeltes fødder klar til paraffinbadet, har I mulighed for at få en lille individuel snak om, hvordan den enkelte passer bedst på sine fødder. Fødder er jo vildt forskellige og de bruges hele tiden. De er basis for vores færden og trivsel. Alle sidder med paraffinen på i 20-30 min, hvorefter jeg forsigtigt trækker paraffin og pose af. Vupti og nu har I de lækreste, bløde fødder.

Det vil være mulighed for at købe de anvendte produkter med rabat. Der vil også være mulighed for at købe nogle klassiske farver neglelakker fra det populære TNS, som også laver rigtige gode under- og overlakker.

Paraffinbad er wellness til krop og sjæl

Pris: 250 kr. pr deltager (Min 4 deltagere).

Hvor: Aalborg/Nordjylland. Dog skal der påregnes km takst for kørsel udover 20 km. (Beregnes efter www.118.dk).

NB: Har du en hudlidelse eller allergi som betyder, at du skal bruge bestemte cremer, så medbring dem. Du skal påregne mellem ½-1 dl creme afhængig af din hudtype og cremens beskaffenhed.

Andre arrangementer

Kommer også ud til pigeaftener og til firmaer, der vil forkæle deres personale. For firma arrangementer ring og få en pris.

Statsautoriseret fodterapeut Aalborg - Aase Kaspersen.

Indhent tilbud idag

Firma event?
Hjemmeside
Tlf nr.
Kategorier

Andre aktiviteter i samme kategorier