Whiskysmagning

Længde
1-2 timer
Pris pp. (inkl. moms)
200 - 250,-
Mindstepris (inkl. moms)
1.500,-
Sted
København & Sjælland
Kontakt annoncøren

Whiskysmagning i København og resten af Sjælland

Whiskysmagning: Whisky er så meget mere end de standardvarer man oftest finder i supermarkederne. Der findes utallige slags whisky og smagen er meget forskellig og alderen på flaskerne varierer utrolig meget.

Priser

Smagsprøver af 4 flasker, 2 cl. pr. person. 250,- kr pr. person, dog minimum 6 personer (1500,- kr i alt). Ved minimum 13 personer kr. 200,- pr. person.

Varighed

Whiskysmagning varer normalt ca. en halv time, men selvfølgelig afhængig af antal personer og om der er tilvalg af flere end 4 smagninger, kan det vare længere.

Ekstra smagsprøve ca. 40,- pr. person.

Der kan bestilles ekstra whiskysmagning af mage typer whisky. Prisen for ekstra ønsker afhænger selvfølgelig af flaskens pris - alt kan lade sig gøre eller skaffes.

Priserne her gælder for en radius på ca. 25 km fra København. Jeg kommer dog gerne på hele Sjælland, så skal I bare være mindst 25 personer.

Salg

Er du interesseret i whisky til andet end whiskysmagning, så kig forbi min hjemmeside og se nogle af de meget spændende flasker jeg har til salg. Her finder du whisky, du ikke ser hver dag. Spændende flasker for folk som gerne vil overraske deres gæster med noget særligt!

Indhent tilbud idag

Whisky4fun hjemmeside
Whisky4fun tlf nr.
40 68 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier