Whiskysmagning - Østerbro København

Længde
1 time
Pris pp. (inkl. moms)
250,-
Øster Farimagsgade 12
København Ø Se på kort
Kontakt annoncøren

Whiskysmagning København på Østerbro

Lad den kommende gom eller brud holde en whiskysmagning med et underholdende foredrag for jer – ud fra vores manuskript naturligvis - og vi supplerer med nogle gode historier under vejs.

Vi har udvalgt fire gode og meget forskellige whiskyer. Så I får en overraskende smagsoplevelse kombineret med et underholdende foredrag - også med en passende faglighed omkring jeres whiskyer, hvor de kommer fra, hvordan de brygges osv..

  • Varighed: ca. 1 time – I er velkommen til at sidde lidt længere og hygge jer i vores dejlige café, før I drager videre.
  • Pris: kr. 250,- pr. deltager.
  • Kontakt: Ring til os og hør nærmere eller skriv til os via kontaktformularen.

Vi laver naturligvis også firma arrangementer. Ring og få en snak om hvilket prisleje og hvor mange whiskyer, der skal smages på.

Om Os

Whiskysmagning er vores specialitet på Kruts Karport, fordi vi har en passion for whisky. Vi har derfor et overdådigt stort udvalg af spændende whiskyer fra mange steder i verden. Vi arrangerer derfor løbende hen over året flere spændende Whisky smagninger. Så har du interesse for mere end jeres eget special arrangement, så klik ind på vores hjemmeside og se mere om de næste arrangementer i eventkalenderen.

Vi elsker at kombinere spændende dråber med et højt fagligt niveau og nogle gode historier om whisky og whiskyelskere.

Nogle typer whiskysmagning står vi selv for. Andre gange er det en importør, en af producenterne eller andre spændende personligheder med stor indsigt i whisky, der står for arrangementet.

 

Indhent tilbud idag

Firma event?
Kruts Karport hjemmeside
Kruts Karport tlf nr.
22 90 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier