Actioncenter i Svendborg - Bumper Fodbold, Bow Tag, Promille Hockey mm.

Tid
2-3 timer
Deltagere
8+
Pris p.p. (Inkl. moms)
199-399 kr.
Østre Havnevej 35
Svendborg Se på kort
Kontakt Annoncøren

Unikke aktiviteter til polterabend, blå mandag og firmatur hos Wilt Svendborg

Når I planlægger jeres næste polterabend, blå mandag eller firmatur, vil vi i Wilt Svendborg varmt anbefale en række underholdende aktiviteter, heriblandt bumperfodbold, bow tag og promille hockey. Disse aktiviteter er perfekte til at få pulsen op og skabe sjov og spænding for alle deltagerne.

Hos os er vores aktiviteter designet til at inkludere alle, og I vil helt sikkert have det sjovt og få sved på panden. Udover den individuelle udfordring giver vores faciliteter jer også mulighed for at dyste mod hinanden i holdbaserede konkurrencer, der vil skabe endnu mere engagement og teamånd under jeres polterabend, blå mandag eller firmatur. Hos Wilt Svendborg er der garanti for sjove og mindeværdige oplevelser, uanset om I er konkurrenceivrige eller blot ønsker at have det sjovt sammen.

En pause mellem aktiviteterne bliver endnu mere behagelig, når I kan nyde en forfriskende og læskende drikkevare. Det er den perfekte måde at genoplade energien og fortsætte med endnu mere sjov og spænding.

Vi har følgende pakker

Stor Wilt pakke
Indeholder 3 aktiviteter og varer i alt 2,5 time.

60 min. Bumper Fodbold
30 min. pause
30 min. Bow Tag
30 min. Promille Hockey

Lille Wilt pakke
Indeholder 3 aktiviteter og varer i alt 2 timer.

30 min. Bumper Fodbold
30 min. pause
30 min. Bow Tag
30 min. Promille Hockey

Unikke og skræddersyede oplevelser til jeres større arrangement eller særlige begivenhed hos Wilt Svendborg

Skal I afholde blå mandag, polterabend eller firmaarrangement eller et helt andet større arrangement i Wilt Svendborg? Så står vi altid klar til at tage imod jer mod forudgående booking. I kan på vores hjemmeside finde alle de forskellige aktiviteter og pakker, som vi tilbyder.

Sikre jer jeres plads - book jeres næste arrangement nemt og bekvemt hos Wilt Svendborg

Er I på udkig efter et spændende arrangement til jeres kommende polterabend, blå mandag, firmatur eller andet større event? Hos Wilt Svendborg er vi klar til at skabe en sjov og mindeværdig oplevelse, som I sent vil glemme. Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter og faciliteter, der vil sikre jer den perfekte ramme til jeres arrangement.

For at sikre jer den ønskede dato og tid, anbefaler vi at foretage en direkte booking via vores hjemmeside. Her finder I alle de nødvendige oplysninger om vores faciliteter, aktiviteter og pakker. Vores brugervenlige bookingplatform gør det nemt for jer at sikre jer jeres plads og tilpasse arrangementet efter jeres præferencer og behov.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Wilt APS

Andre aktiviteter i samme kategorier