Magic Touch Wellness Party

Tid
1-2 timer
Deltagere
4 - 20
Mindstepris (Inkl. moms)
300 kr.
Sted (Indenfor)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Magic Touch Wellness Party 

Et Magic Touch Wellness Party fra Copenhagen Cream med indbyggede overraskelser er en sanselig oplevelse!

Perfekt underholdning til polterabend - fødselsdag - hygge med veninderne.

Vi dækker HELE landet!

I får 1½ til 2 timers underholdning og skøn wellness med overraskelser undervejs. Alle deltager i arrangementet og får lov til at prøve alle produkterne. Bruden/fødselaren/værtinden får enten en Face Cream eller en Body Oil med valgfri duft med hjem.

Et Magic Touch Wellness Party er en dejlig oplevelse uanset hvilken alder I har og det gør heller ikke noget, hvis der er stor spredning aldersmæssigt. Der er wellness produkter, der passer til alle aldersgrupper.

Vores Magic Touch Ambassadører elsker at forkæle jer og kommer altid med godt humør og klar til at give jer en god oplevelse.

Bruden/fødselaren er selvfølgelig hovedperson, men alle bliver forkælet og alle får mulighed for at prøve produkterne og opleve magien!

Et Magic Touch Wellness Party skaber altid en dejlig afslappet stemning. Det kan arrangeres fra kl 9 om morgenen og kan sagtens kombineres med at I sidder og hygger med lidt brunch eller slapper af med lidt bobler.

I kan også holde det om eftermiddagen eller tidligt på aftenen. Det er helt ok at I drikker alkohol undervejs, men I får den bedste oplevelse, hvis I ikke er alt for berusede.

Sådan foregår arrangementet rent praktisk:

Magic Touch Ambassadøren ankommer på aftalt tidspunkt og har alt med, der skal buges. Det skal dog være adgang til vand.

Arrangemenet er opdelt i 2 dele med en lille pause undervejs.

Der vil blive afprøvet cremer og olier til både hænder og fødder, ansigt og krop samt fremvist flere spændende accessories du med fordel kan bruge sammen med produkterne, for at opnå endnu større effekt.

Copenhagen Cream har en mission om at det skal være sjovt og enkelt at blande din helt egen personlige duft. Vi viser dig hvordan DU kan bestemme hvordan din creme eller olie skal dufte og hvilken effekt den skal have på din hud eller på dit fysiske/mentale velbefindende. 

 

OBS! Copenhagen Cream er et selvstændigt firma med vores helt egne unikke produkter, som du kun kan købe hos os enten i vores webshop eller ved at booke et Magic Touch Wellness Party.

 

Deltagerantal: Minimum 4 og max 20 personer. 

Har I specielle ønsker til jeres wellness homeparty eller er I flere end 20 personer, snakker vi om det og kan ofte finde en løsning.

Pris: 300 kr som dækker ca. 2 timers skøn wellness oplevelse med indbyggede overraskelser for op til 20 deltagere, samt alle materialer.

Kørsel: Næsten altid GRATIS, men i enkelte tilfælde, hvor en Magic Touch Ambassadør skal køre meget langt, vil der komme en lille udgift til kørsel. Dette aftales ved booking..

Kontakt: Book dit arrangement via formularen eller ved at ringe til os. 

Wellness med indbyggede overraskelser - What's not to like?

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Copenhagen Cream

Copenhagen Cream:
Copenhagen Cream Tlf nr.
24 22 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Copenhagen Cream

Andre aktiviteter i samme kategorier