Roskilde

Find her er stribe muligheder for at holde polterabend i Roskilde - både polterabend for piger og polterabend for drenge. Du kan finde alt fra ideer til en meget anderledes polterabend og de mere klassiske polterabend aktiviteter.

Vælg kategori

Vis alle
escaperoom
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
vand
wellness
transport
udlejning

Andre steder i nærheden af Roskilde

Polterabend Roskilde og nærmeste omegn

Polterabend for piger i Roskilde kunne starte med et homeparty, hvor der kommer en person hjem til jer med et dildoparty med demonstrering og hands on på forskelligt sexlegetøj. Man skal selvfølgelig med dette valg kende brud og alle i selskabet godt nok til at vide, at det ikke er for grænseoverskridende, men noget som de vil finde morsomt. I den mere esoteriske afdeling har vi både en håndlæser og en tarotkyndig, som kan fortælle lidt om muligheder og de aspekter, som har gode udsigter netop nu m.m. Ideer til polterabend i Roskilde for piger er f.eks. Poledance, som er en af de nyeste hits på dansefronten. Polterabend i Roskilde med Poledance er meget populært og poledance er ikke det stripdans man ser på stripperbarer. Poledance er en krævende og fysisk udfordrende dans, hvor de stærke svømmepiger og håndboldpiger har store fordele. Faktisk også en sjov udfordring for en mandegruppe. De skal også nok få sved på panden.

Ideer til polterabend i Roskilde for mænd

Hvad med en tur i Ferrari? Eller hvad med en gang Fangerne på fortet med de mange forskellige udfordringer og krav til samarbejde for at klare opgaverne? I Tølløse ikke så langt fra Roskilde er der mulighed for vovehalsene og adrenalinjunkies for at rapelle.

Sjov polterabend i Roskilde

I den sjove ende er der mulighed for at lave bumperballs eller bumperz, som ham der bragte det til Danmark kalder det. Det er hyle morsomt. Pakket ind i gennemsigtige plastik kugler spiller man fodbold. Kuglerne beskytter en så man kan brage ind i hinanden og vælte omkuld på de sjoveste måder uden at slå sig. I den sjove ende kunne du også leje sumodragter og starte dagen hjemme på græsplænen med sumobrydning. Har du ikke prøvet det endnu, er det faktisk også virkelig, mega morsomt både for pigerne og drengene. En anden inspiration til polterabend i Roskilde, som ikke er særlig kendt er den med at gå på vandet. Her bliver man simpelt hen lukket inde i en gennemsigtig kæmpe plastikbold. Man skal så prøve at gå, så bolden ruller hen over vandet. Det kræver ikke meget fantasi, at forstille sig, hvor mange sjove fald det medfører, uden at man slår sig eller bliver våd - ikke endnu i hvert fald. Svært og rigtig sjovt for tilskuerne, som tror det er let - lige til de selv får lov at prøve. På adrenalin fronten kan man leje nogle motocrossere, hvis man selv har en mark, man må køre på eller i den fredeliger afdeling kan man leje nogle segways. Det er lækkert, lidt hævet at svæve gennem byen eller rundt i et smukt parkområde. Man lærer hurtigt at styre en segway. Jeg syntes først, at beskrivelsen af segway kørsel var lidt opskruet, men det var kun til jeg selv havde prøvet det. Det er en meget speciel oplevelse. Man føler sig meget let og man svæver ligesom hen over det hele på en spøjs måde. Jeg kan roligt anbefale den oplevelse. Er i en gruppe piger med mange gravide til polterabend, skal dagen måske ikke være for lang og anstrengende. Så er det virkelig lækkert at hyre en japansk kok til at komme hjem til en af jer og instruere i at lave sushi eller anden japansk mad. Lækker aften med snak, hygge, grin og en madoplevelse ud over det sædvanlige..